Jobben ble utført på Mittanbud

Maling av 300kvm enebolig

Enebolig ca 300 kvm, to etasjer pluss loft og kjeller. På det høyeste går ytterveggen fra kjellernivå til loft (anslått høyde ca 13 m). En yttervegg er nylig panelert og er pt. ubehandlet. De tre øvrige veggene trenger skraping før de males. I dag er huset hvit med blå vinduskarmer, det skal males i en farge (hvit) over det hele. Ønsker tilbud på hele jobben, dvs skraping tre vegger + maling 4 vegger. Jobben bør utføres så snart som mulig før sommeren 2013.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 17. mar 2013, under kategorien Malingog ble utført av KONGSTEINSGATEN RENOVERING AS i Stavanger

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte KONGSTEINSGATEN RENOVERING AS for å utføre jobben

KONGSTEINSGATEN RENOVERING AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Maling av 300kvm enebolig

Utført jobb i henhold til anbudsforespørsel. Jobbkvalitet: tilfredsstillende og iht. forventning Pris: svært god pris. Jobben ble utført raskt og effektivt over all forventning. God dialog med arbeidsleder under hele arbeidsperioden, han er svært kvalitetsbevisst og vil ikke gjøre en jobb kunden ikke er fornøyd med. Kan anbefales!

Skrevet av Stephen

juni, 2013

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste