Jobben ble utført på Mittanbud

200m flytting

Jeg flytter internt i borettslaget. Leiligheten jeg flytter ifra er på cirka 70 kvadratmeter. Jeg har bodd i leiligheten alene. Leiligheten jeg flytter ifra ligger i tredje etasje. Halvparten av godset befinner seg i kjellerbod, en halv etasje ned ifra bakkeplan. Leiligheten jeg flytter til befinner seg i fjerde etasje. Trappene er romslige og firkantede, med åpning i mellom sidene. Ikke sving-trapper! Hvitevarer skal ikke flyttes. På begge plasser kan varebil plasseres rett foran inngangen, hvis bil er å foretrekke for de 200 meterne.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 9. des 2013, under kategorien Flyttebyråog ble utført av DAUD STAR TRANSPORT MANSOOR AHMED CHODRI i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte DAUD STAR TRANSPORT MANSOOR AHMED CHODRI for å utføre jobben

DAUD STAR TRANSPORT MANSOOR AHMED CHODRI har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

200m flytting

Totalt sett er jeg godt fornøyd med bedriftens innsats og pris. Kun én ting å utsette: Jeg ba om at de ikke satt ned papp-kasser ute i veien, hvor strøgrusen var kommet frem. De nikket og sa "yes yes", men gjorde det allikevel. Resultatet ble at mange kasser dro med seg grus inn. Lite gunstig når man har parkett i boligen. Jeg antar dette primært kommer av språkbarrieren, og at nærmere forklaring ville nok løst problemet. Velviljen var der!

Skrevet av Marius

april, 2014

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste