Jobben ble utført på Mittanbud

Montering av garasje (byggesett fra Norgesgarasjen)

Jeg ønsker pris på montering en garasje, som er et pre-cut byggesett fra Norgesgarasjen (modell Fjære) på 6,2m x 8,0m Den skal monteres på en 50cm høy ringmur av Leca (såle og ringmur er allerede ferdig støpt). Garasjen skal ha stående kledning (type Buer-kledning). Se forøvrig vedlagte tegning. Byggesettet forventes levert på byggeplass i løpet av 3-4 uker (uke 47 - 48), og det er ønskelig med oppstart umiddelbart etter dette. Ta kontakt ved eventuelle behov for nærmere detaljer.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 3. nov 2014, under kategorien Bygge garasje, Snekker og Annet (snekker/bygningshåndverkere)og ble utført av TRE OG STEIN AS i Nittedal

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte TRE OG STEIN AS for å utføre jobben

TRE OG STEIN AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Montering av garasje (byggesett fra Norgesgarasjen)

Jeg hadde Zanas fra TRE OG STEIN AS på befaring. Han var veldig hyggelig og enkel å kommunisere med. Etter at vi ble enige om pris og tid, laget Zanas et kontraktsforslag. De startet til avtalt tid, og jobben ble utført raskt og effektivt i henhold til montasjebeskrivelse fra garasjeleverandøren. Vi hadde en ferdigbefaring før jeg mottok faktura. Jeg kan trygt anbefale firmaet for lignende type arbeid.

Skrevet av Tor

jan., 2015

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste