Jobb-id: 733978, Registrert: 9.11.2014

Re-isolering av yttervegg mot grunn og lydisolering av tak

5238 Rådal

Grunnet litt fukt har det blitt revet en vegg mot yttervegg/grunnmur/grunn. Denne ser ikke ut til å ha vært riktig bygget i utgangspunktet, og dette ønskes derfor gjort. Det er da isolering og montering av dampsperre og panel, evt andre tiltak som er fornuftig med tanke på å hindre nye fuktskader.

Når det først er arbeid i gang på dette rommet, vurderer vi samtidig å lydisolere mellom etasjene i dette rommet. Ser for oss å rive ned taket, legge en lyddempende isolasjon og montere gipsplater el. tilbake.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Vegg, gulv og innertak
Jobben ble utført av:

CHRISTO BYGG, FOLKEBODEN AS

Vi fikk ett godt inntrykk av Christo Bygg når de var på befaring. De ga ett godt tilbud med rimelig tidsbruk og fornuftig pris. Jobben ble utført som avtalt, både med tanke på kvalitet, tid og pris. Det ble i tillegg satt opp en ekstra lettvegg med ventil og malt. Vi er meget godt fornøyde med jobben og opplevde Christian som meget ryddig og pålitelig. Vi anbefaler han gjerne til andre, og vil helt klart benytte han igjen ved nye prosjekter.
Evaluering:
Ole, Rådal 9 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb