Jobben ble utført på Mittanbud

Montere EL-kasset og varmtvannsbereder

EL-kasset ønskes montert på eksisterende anlegg som har vært brukt med oljefyr. Det må også monteres varmtvansbereder. Det er tilgjengelig 3 fas 40 amp kurs og en 10 amp kurs. Om mulig ønsker vi å bruke eksisterende sirkulasjonspumpe. Det er pr idag koblet på en oljefyr, som må kobles av, men det skal ikke prises inn sanering av fyrkjele eller utvendig tank. Alle rør/strømkoblinger er tilgjengelig i eksisterende fyrrom. Det kan prises både oppdrag inklusiv/ekslusiv innkjøp av bereder og EL kasset. EL-kassetten skal varme opp ca 200 kvm via 11 radiatorer. 2 i kjeller, 6 i første etg og 3 i andre etg. Eksisterende sirkulasjonsanlegg er nylig vedlikeholdt.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 1. sep 2015, under kategorien Varmtvannsbereder og Rørleggerog ble utført av Welhaven Rør og Elektro AS i Asker

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Welhaven Rør og Elektro AS for å utføre jobben

Welhaven Rør og Elektro AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Montere EL-kasset og varmtvannsbereder

Welhaven entreprenør anbefales på det varmeste. Hyggelige og profesjonelle folk. Arbeidet ble meget godt utført og uforutsette problemer ble håndtert på en meget god måte. Vil uten tvil kontakte de igjen ved et eventuelt senere prosjekt.

Skrevet av Marcus

okt., 2015

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste