Håndverker

Taktekker i Trondheim

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å legge tak i Trondheim - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge taktekker i Trondheim

Det er mange hensyn som bør tas når du skal oppgradere det som kanskje er husets viktigste fasade, nemlig taket. Til det behøver du en takentreprenør eller taktekker i Trondheim som ikke bare sørger for at boligen forblir tett, men som også kan tilby deg en egnet løsning for nettopp din bolig. Les videre for å se hvordan du kan få hjelp på Mittanbud.

Hvilket tak bør jeg velge?

Du bør ha i tankene at taket skal samsvare med kommunale krav, klima, husets alder, nærliggende bygninger og ikke minst samsvare med din personlige smak. En taktekker har ansvar for at taket tåler klimabelastninger og kan derfor veilede deg underveis. Det anbefales på det sterkeste å lytte til anbefalinger fra fagfolk og overlate jobben til profesjonelle.

Du bør også vurdere vedlikeholds- og reparasjonsmuligheter for det nye taket ditt. Enkelte tak kan vare i opptil 80 år eller mer, mens andre har en levetid på ca. 30 år. Takstein, takshingel og platetak er alle gode alternativer som varer lenge. De fås også i mange ulike former og farger.

Hva koster en taktekker i Trondheim?

Prisene for en taktekker i Trondheim kan være svart varierende, alt etter hvilken type tak du ønsker, hvor høyt huset er, hvor mange vinkler det er på taket og andre faktorer. Taklegging kan koste alt fra 80 000 kr. til 250 000 kr. Du bør være obs på at takpakker prises forskjellig, og totalkostnaden kan bli langt mer enn bare kvadratmeterprisen. Det anbefales derfor å spesifisere et ønsket budsjett i forkant.

På Mittanbud kan du enkelt finne frem til den mest optimale prisen ved å sende oss prosjektbeskrivelsen din. Dersom du er usikker og ønsker nærmere veiledning fra taktekkeren, kan du få dette under en befaring. Vi finner uansett frem til seriøse taktekkere i Trondheim med kjennskap til faget, slik at du trygt kan velge ut din favoritt.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for å legge tak i Trondheim

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Blikkenslager, legge beslag på tak og verandaen. i Trondheim

Gammel jobb som jeg glemte å evaluere. Var godt fornøyd.

- Ole Tverfjell

Finne og utbedre årsak til lekkasje fra kaldloft i Trondheim

Vi hadde behov for å finne og utbedre en lekkasje fra loftet, en jobb som 2 firma hadde forsøkt før uten å lykkes. Reitan Bygg svarte på vår forespørsel i Mittanbud.no, og samme dag fikset de lekkasjen og utbedret skadene. Utrolig raskt og effektivt. Reitan Bygg kan absolutt anbefales!

- Kåre Nordberg

Montering av taktrinn i Trondheim

Rask og effektiv. God kommunikasjon.

- Ole Halvard Ljosland

Bytte av Garasjetak i Trondheim

Skiftet garasjetak. Var god kommunikasjon underveis. Grei pris. Gjorde jobben til avtalt tid og til avtalt pris. Virker solide og vet sitt fag. Anbefales!

- Thomas Sætre Jakobsen

snøfanger på tak i Trondheim

Effektiv og rimelig

- Berit Arntsberg

Takplater på bod inkl. vindskier og takrenner + rep. av ytterdør i Trondheim

Service og kvalitet var utmerket, rask og grundig utført jobb. Svært hyggelige gutter fra Trondheim Tilkomstteknikk AS.

- Terje Strickert Samdal

Tetting av tak over garasje ca 50 m2 i Trondheim

Daro bygg gjorde en god jobb hos oss med å legge tekke på betongtak og legge nytt flisgulv på våtrom. Håndverkerne (som stort sett var øst-europeere og snakket dårlig engelsk) var veldig raske og effektive. De stod på til jobben var gjort selv om det ble sene kveld eller helg. Så langt vi kan vurdere gjorde de også godt arbeid. Kommunikasjonen med daglig leder var meget god. Han responderte raskt og kom gjerne for å inspisere. Prisen var også god sammenlignet med andre tilbydere. Det eneste som trekker litt ned er at de ikke bestandig klarte å holde fristene som de hadde gitt oss.

- Kjartan Bergslid

Bytte takvinduer m foringer, bytte av noen beslag i Trondheim

Meget fornøyd med dette firmaet. Arbeidet ble utført profesjonelt, med god kommunikasjon underveis i prosessen. Vi vil benytte oss av Reitan Bygg AS i fremtidige prosjekter og kan trygt anbefale de på det varmeste.

- Terje Tessem