Skal du pusse opp?

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere -
uansett hva du skal ha gjort. 

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Det skal være enkelt å finne en ndverker!

Skal du pusse opp hjemme bør du alltid velge en håndverker som er godkjent, så sjekk hvilke tjenester håndverkeren tilbyr, hvilke kvalifikasjoner de har og om de innehar relevante sertifiseringer før du bestemmer deg. På Mittanbud.no kan du enkelt se om bedriften har den kompetansen de bør ha, samt lese evalueringer fra tidligere kunder.

Velg riktig bedrift

Sjekk om bedriften har Mesterbrev. En mester har fag-/svennebrev, toårig mesterutdanning, lang praksis i yrket sitt og anses som en seriøs yrkesutøver. Blant annet samarbeider Mittanbud.no med Mesterbrev, som sikrer at de tjenesteleverandørene på tjenesten har gyldig mesterbrev.

Ved større oppussingsprosjekter bør bedriften ha Sentral Godkjenning, som er en ordning der håndverkere får en godkjenning basert på forskriftsfestede kriterier. Er jobben søknadspliktig bør dere velge en håndverker som har sentral godkjenning for ansvarsrett.

Informasjon om hvilket arbeid som ikke er søknadspliktig finner du på nettsidene til Direktoratet for Byggkvalitet. Du kan også spørre håndverkeren om du må sende søknad for ditt oppussingsprosjekt.

Det kan i tillegg være lurt å sjekke håndverkerens økonomi, dersom det skulle dukke opp noen problemer i ettertid. Be alltid om sluttdokumentasjon når jobben er gjort, spesielt ved elektriker- og rørleggerjobber.

Få tilbud fra flere

Inviter aktuelle håndverkere på befaring slik at dere sammen kan sjekke at alt arbeid du har bedt om er med i tilbudet. Ved befaring er det lettere for håndverkeren å gi et endelig pristilbud, samtidig som dette gir en god mulighet til å diskutere løsninger, materialvalg og andre gode ideer.

Når du har valgt bedrift, husk å skriv kontrakt der det tydelig framgår hvilken jobb som skal gjøres, hvor lang tid det skal ta og hvor mye det skal koste.

Mittanbud.no samarbeider med flere tusen leverandører, og har håndverkere over hele Norge som står klare til å hjelpe med ditt oppussingsprosjekt. Via Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED
Legg ut håndverksjobben nå

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no