Forstøtningsmur i Fauske

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Forstøtningsmur i Fauske

VARDE ENTREPRENØR AS

Dahl Maskin AS ble stiftet som aksjeselskap i 2013, og har tilholdssted i Fauske kommune, Nordland. Vi utfører total- og underentrepriser for privat og offentlig sektor, med hovedvekt på anleggsarbeid og vintervedlikehold.Våre dyktige medarbeidere drifter kranbiler opp til 92 tonnmeter, gravemaskiner og hjullastere fra 1 til 30 tonn, samt dumperbiler og annet anleggsutstyr.Dahl Maskin AS har sentral godkjenning for ansvarsrett, og er godkjent lærebedrift.

Juli 2019

Bankett og mur til enebolig på Fauske

"Dahl maskin heter i dag Varde Entrepenør. Gode medarbeidere det er lett å kommunisere med. Er flink med tilbakemeldinger og påpeker om noe bør gjøres litt annerledes enn først tenkt."
S
Sten
VARDE ENTREPRENØR AS
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Grunnarbeid og støpe langsgående mur for tilbygg

8208FAUSKE

Grunnarbeid og støping av 8 meter mur, 4 meter fra yttervegg som tilbygg og vernada skal hvile på. Grunn er av leire og jord. Huset har ny drenering. Huset står 5 meter fra vei. Høyde på mur ca 65 cm.

* Fortsatt ledig: Rette opp hus/utbedring mur

8215VALNESFJORD

Trenger å få jekket opp hushjørne og gjennoppbygge grunnmur (ble ødelagt etter dreneringarbeid)

Brostein, støttemur, hageetablering

8209FAUSKE

Ca 500m2 brostein 60-70m støttemur 3 raster

Grunnarbeid til støttemur

8209FAUSKE

Skal sette opp en støtte mur på mellom 35 og 40 meter med tanke på å lage fylling til en fremtidig garasje og parkeringsplass. To fyllinger med ulik størrelse med trapp i midten. Den ene fyllingen er tenkt ca 9m lang og 7m bred, mens fylling to er tenkt 5*5 m. Oppgaven blir å gjøre grunnarbeidet til dette. Grunnarbeidet innbefatter også å legge drensrør, legging av pukk i grøften, komprimering, samt også såleblokkene.

Bankett og mur til enebolig på Fauske

8206FAUSKE

Trenger bankett og mur til enebolig på ca 130m2. Muren blir ca 3,75 m hvorav ca 75 cm under gulvet. Ønsker Jackon eller Glava ringmurløsning med innfylling av sement.