Forstøtningsmur - Kongsberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Forstøtningsmur i Kongsberg
SANDSVÆR MASKIN JAKOB HVAMBSAHL MIKKELSEN logo
SANDSVÆR MASKIN JAKOB HVAMBSAHL MIKKELSEN
Hvambsahlveien 9, 3618 Skollenborg
5.0(4)

Siste evaluering

Steingjerde

"Veldig pålitelig og god kommunikasjon. Profesjonelt utført arbeid. Anbefales"

T

Tonje Myrnes

Kongsberg, sep. 2023

Les flere evalueringer om SANDSVÆR MASKIN JAKOB HVAMBSAHL MIKKELSEN

Siste evaluering

* Fortsatt ledig: Bygge støttemur

"Veldig fornøyd med kommunikasjon i forkant av jobben. Kvaliteten på jobben utført virker veldig god (grundig grunnarbeid, komprimerer pukken bak for hvert lag med stein som ble lagt osv). Pris ble som avtalt. Veldig fornøyd med resultatet."

H

Henning

Kongsberg, nov. 2022

Les flere evalueringer om G. JOHANSEN MASKIN AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Pussing av pipe + liten mur av forskalingsblokker (innearbeid)

3616KONGSBERG

Trenger å få pusset enkel elementpipe i tre etasjer og flytting av gjennomføring røykrør i en etasje, samt få satt opp en liten innvendig mur som avstivning for kjellervegg på 2x2m (15cm Multiblokk forskalingsblokker). Jeg kan arrangere alt av blokker, armering, B20 betong sekker, Lescha blandemaskin, eventuelt pussmørtel om dere ikke har egne preferanser der. Relativt enkle og kurrante jobber, men tiden strekker ikke lenger til. Huset ligger sentralt på Kongsberg og er helt strippet så det er gode/enkle arbeidsforhold.

Rehabilitering og sikre av tørrmør ved parkeringsplass

3612KONGSBERG

I vårt sameie har vi en tørrmur der det har ramlet ned noen steiner på hver side av muren. Vi trenger noen som kan ta på seg jobbed med å løfte de på plass og eventuelt sikre de slik at de ikke faller ned igjen. Ønsker også en vurdering av resten av muren for å se om det er flere steiner det er aktuelt å sikre.

Reperasjon av støttemur som har rast

3616KONGSBERG

Demontere resater av støttemur som har rast og bygge den opp på nytt. Fylle på med grus på baksiden. Reparere platting på toppen.

Rehabilitering av forstøtningsmur

3612KONGSBERG

Mur stablet av naturstein for en god del år siden begynner å sige ut, mister steiner. Denne må tas bort og erstattes av betong eller lignende. lengde ca 19 meter (fra Norgeskart). Høyde fra 0,5 meter til nærmere 2 meter. muren er stablet på fjell.

Reparasjon av forstøtningsmur

3612KONGSBERG

Vi har en forstøtningsmur på ca 1,5 meters høyde og 7,5 meters lengde som er i ferd med å sige ut. På toppen av muren står et stakittgjerde i tre. Vi ønsker i utgangspunktet å beholde muren, men sikre den mot videre utglidning. Vi har også en liten støttemur ut mot gaten som må sikres/repareres - se bilder og ta kontakt ved spørsmål.

Steingjerde

3612KONGSBERG

Ønsker å bygge et steingjerde for å skille to tomter. Er i en hage. Ønsker i utgangspunktet gabionkasser fylt med feks runde elvestein. Evt store murklosser ect. Gjerdet skal være omtrent 15 meter langt, og ønsker det 1,5 meter høyt. Er i en hage, men litt forarbeid med å lage underlaget må påregnes.

Siste evalueringer
Støttemur skråning i naturlig utforming

Gjorde en god jobb og framsto på en veldig ålreit og profesjonell måte! Utførte arbeid ihht avtale til en god pris og var åpen for justeringer og tilpasninger underveis.

Juni 2021
L

Lars Ivar om BRYN BYDRIFT AS

Kongsberg
Lav støttemur og planering.

De kom til avtalt tid og utførte arbeidet på oppsatt tid. God kommunikasjon underveis. Vi er svært fornøyd med resultatet.

Mai 2020
B

Bjarte om VIKEN HAGESERVICE DA

Kongsberg

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud