Forstøtningsmur - Nordre Follo

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Planere, støttemur og heller eller lignende

1400SKI

Ønsker å planere et område på tomten og bygge støttemur av granitt for å få plass til trampoline. Støttemur må nærme tomtegrensen og høyden er nok slik at man må søke om dette. Ønsker pris utførelse av jobb og søknad til kommunen.

Fjerne hekk, sette opp støttemur og fylle med jordmasse, ca 30 lengdemeter

1415OPPEGÅRD

Vi har en ca 3 meter bred og ca 20 meter lang hekk vi ønsker å bli kvitt. Deretter ønsker vi en støttemur inntil kommunegrensen og fylling av jord inntil denne støttemuren. I tillegg er det ønskelig med støttemur inntil innkjørselen, ca 7-8 meter. Totalt er det snakk om ca 25-30 lengdemeter med mur vi ser for oss. Høyde på muren er anslått til å være ca 1 meter. Vi ønsker selv å plante ny hekk inntil muren når den står ferdig. Ønsker tilbud på arbeid, transport og anslått materialkostnader for mur.

Fjerning av trer og busker

1412SOFIEMYR

Jobben skal gjøres i Våler i solør 1. Fjerne trer og busker 2. beskjære prydbusker 3. Plante ny gressplen der trer og busker er fjernet 4. Lage ny støtte mur på sydsiden 5. legge ned et 35 mm rør for fiber fram til hus veggen

Hjelpemedarbeider betong

1410KOLBOTN

Hei, Trenger en hjelpemedarbeider eller betong arbeider til noen prosjekter vi har. Det er snakk om gulvstøp, en støttemur og dekke. Prosjektene er i Viken/Akershus. Det er omgående og trenger hjelp så fort som mulig.

Ønsker pris på renovering av uteområde og ny garasje

1415OPPEGÅRD

Vestliveien - Detaljert Prosjektbeskrivelse for Utbedring av Innkjørsel, Støttemur og Garasje Til Arkitekten og Entreprenøren, Vi tar kontakt for å informere om og be om tilbud på det planlagte arbeidet på vår eiendom, Vestliveien 34. Arbeidet involverer en rekke utbedringer, inkludert riving og gjenoppbygging av en garasje, forbedringer av en innkjørsel og støttemur, samt tillegg av diverse installasjoner. 1. Garasje: Riving og bortkjøring av eksisterende garasje. Ny garasje bygges i samme stil og størrelse innenfor søknadsfrie grenser som forhåndsavklart med kommunen. Garasjen skal ha isolerte lecablokker og være tett og fuktfri. Mønehøyde maks 4 meter og gesimshøyde maks 3 meter. Taket skal fungere som en tett takterrasse. Inkluderer installasjon av vindu, dør, automatisk garasjeport, godkjent elbil-lader, sikringsskap, og belysning. 2. Innkjørsel og Støttemur: Senking av innkjørselens øverste parti med ca. 1 meter og utvidelse mot sør ved fjerning av fjellmasse. Rehabilitering og styrking av støttemur mot vei, inkludert fjerning av tunge masser og erstatning med lette, drenerende materialer som lecaklinker. Installasjon av utebelysning og legging av varmekabler i innkjørselen. Avsluttes med asfaltering av innkjørselen. 3. Tilleggsarbeider: Ny trapp til inngang med belysning. Vannrør til utekran og en rad med dekorative steiner langs innkjørselen, med mulighet for belysning og beplantning. 4. Andre Tilleggsarbeider: Disse tilleggene skal vurderes for deres gjennomførbarhet og kostnadseffektivitet i forhold til det overordnede prosjektet. Vi er åpne for diskusjon og forslag fra deres side for hvordan disse elementene best kan implementeres. Riving og gjenoppbygging av terrassen med utgang fra husets annen etasje på vestside. Dette inkluderer alle nødvendige konstruksjons- og finisharbeider. Oppussing av stuen i andre etasje her er det hovedsakelig tenkt på tak, gulv, vegg og belysning samt rive eksisterende peis og installere ny. Muligheten for riving og nybygging av bad i første etasje, avhengig av om dette lar seg integrere effektivt i prosjektets samlede omfang. Krav til Entreprenør: Totalpris inkludert MVA med et fast anslag og en beregnet margin på 15%. Alle arbeids- og materialkostnader samt kostnader for maskiner, verktøy, slitasje og drift inkludert i totalprisen. Krav til Arkitekt: Utforming av detaljerte tegninger av garasjen, i samsvar med søknadsfrie retningslinjer fra kommunen. Pris inkludert MVA og estimert tidsbruk for tegningene. Ansvar for byggemelding til kommunen ved prosjektets ferdigstilling. Vi ser frem til å motta deres tilbud og ytterligere detaljer om hvordan dere planlegger å gjennomføre dette prosjektet. Vennligst kontakt oss for eventuelle avklaringer eller ytterligere informasjon som trengs.

Grunnarbeid, ny terrasse og ny inngang til kjeller. Ski

1406SKI

Fjerning av eksisterende terrasse, avgravning av tomt på sørside av huset, bygging ny terrasse på 45m2 på søyler med trapp ned til terreng, lager ny skyvedørsinngang gjennom grunnmur til kjeller 2,1m høy, 2m bred, utvendig isolering av grunnmur. • Tilbudsgiverens navn, adresse og organisasjonsnummer • Referanseprosjekter med kontakt detaljer • Foreslått startdato og ferdigstillelsesdato Oppdraget vil diskuteres nærmere med en eller evt flere utvalgte firmaer og det vil avtales endelig omfang og pris. Valg av entreprenør vil foretas basert på kvalitet, når arbeidet kan gjennomføres og pris. Arbeidet ønskes fullført senest vår 2024. Foreslått kontrakt form og avregningsmetode er lagt ved til informasjon under «kontrakt», men i første omgang er det kun nødvendig å melde interesse. Fristen for å melde interesse er 31 oktober 2023.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud