Forstøtningsmur - Skien

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Forstøtningsmur i Skien

Siste evaluering

Reparere støttemur

"selvkjørende og god jobb, pris som avtalt"

J

Juan Ignacio

Skien, sep. 2022

Les flere evalueringer om ARMBET GRZEGORZ JOZEF JASINSKI

TEAM TELEMARK EIENDOM AS
Lifjellveien 141, 3804 Bø i telemark
4.9(46)

Siste evaluering

Trapp/mur i hage

"Flinke folke"

D

Donatas

Skien, jan. 2022

Les flere evalueringer om TEAM TELEMARK EIENDOM AS

BREKKE MASKIN & UTLEIE AS logo
BREKKE MASKIN & UTLEIE AS
Sigurdkroken 3, 3718 Skien
4.7(21)

Siste evaluering

Bytte ut støttemur

"Tok tid å komme igang, men det skyldes også saksbehandlingstiden til kommunen. Når jobben etter hvert ble startet opp, ble den fullført raskt og effektivt. De kom også med gode forbedringsforslag i forhold til opprinnelig plan. Hyggelige folk som det var veldig greit å kommunisere med under veis. Konkurransedyktig pris, og vi er godt fornøyd med sluttresultatet!"

B

Bjarne

Skien, nov. 2020

Les flere evalueringer om BREKKE MASKIN & UTLEIE AS

ALMÅS ENTREPRENØR AS logo
ALMÅS ENTREPRENØR AS
Eikornrødvegen 22, 3713 Skien
4.9(43)

Siste evaluering

Grave

"Ryddig med kvalitet på arbeid. Kjempe fornøyd med sluttresultatet Har avtalt en ny jobb neste sommer."

J

Jonathan

Skien, okt. 2020

Les flere evalueringer om ALMÅS ENTREPRENØR AS

Siste evaluering

Legge heller og rette opp mur

"Både kommunikasjonen, gjennomføringen, allsidigheten, kvaliteten og prisen var bra. Profesjonelt og pålitelig - kan trygt anbefales!"

S

Siv Tonje

Skien, juni 2020

Les flere evalueringer om Telemark Bygg & Anlegg

Vis flere selskaper
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste registrerte jobber

Bygg av støttemur

3718SKIEN

En side av grunnmuren til huset buler. Ønsker befaring med årsak, utbredningskostnad og utbedringsmetode. Dette er forsikringssak så rimeligste nødvendige utbedringsalternativer.

Sette opp mur av betongblokker og planere ut hage med fyllmasse og jord

3718SKIEN

Hei! Ønsker å planere ut hagen min med jord. Per dags dato er hagen ujevn med forskjell på høyeste og laveste punkt i hagen som jeg tipper er ca. 50 cm. Ønsker få planert hagen slik at hele hagen er lik høyeste punktet i hagen. For å få til dette må det settes opp en støttemur som tåler massen av jord på toppen av hagen. Noe av fjellet som blokkene må stå på skråner litt ned slik at det mest sannsynlig må forankres noe for å få det til å stå støtt. Det viktigste for meg er å få satt opp støttemur, derfor gjør det ikke noe hvis bedriften ikke har mulighet til å fylle på og planere selve hagen. Muren som skal settes opp er ca. 21 meter. Adkomst til hagen er gjennom en port i gjerdet som er 110 cm bred, samtidig er det en vei bak hagen der man kan fjerne hekken min for å komme til bedre. Ønsker gjerne en fastpris på arbeidet eller en befaring. Mvh Fredrik

Utbedring av «søkk» i Hagen

3718SKIEN

Vi bor på falkum i Skien med stor tomt ned mot vannet, for 6 år siden bygget vi på huset og i den anledning, planet vi ut en «pukkel» i Hagen for og se elva bedre. Det har blitt et hul/søkk med leire som er våt når det er fuktig og tør og hard når det er tørt! Som vi ønsker og utbedre . Vi har forhøre oss hvordan vi kan utbedre dette med diverse geologer via Mail. Fått svar av geologer om at tiltaket vanligvis ikke krever mer en henvisning til NVE sine paragrafer. Vi ønsker et område som ikke fortsette og sige ut , om masser må ut og annet inn eller en type støttemur eller sprengstein trenger vi din kompetanse på. Det er noe utfordrende og komme inn i Hagen med store maskiner og det er en helling ned mot elva. Det går ikke og kjøre lastebil inn i Hagen. I følge kommunen faller område under kvikkleire området. Vill du hjelpe oss og finne en løsning ?

Støttemur.

3720SKIEN

Fjerne og sette opp ny støttemur. Ca.6-7 kvadrat.Må ha jern i støpen.

Fjerne mur ved innkjøring garasje

3727SKIEN

Hei, Ønsker å fjerne mur nesten bort til garasje for å få en lettere ankomst og utkjøring fra egen tomt. Den er på ca 8m og med rikitg verktøy tar det nok ikke lang tid. Jeg tar hånd om ''massene'' selv.

Pussing / Reparasjon av mur

3721SKIEN

Mur i sokkeletasje trenger og renoveres. Ønsker befaring og tilbud på dette. Bilder av jobben kan sendes

Siste evalueringer
Drenering, og riving av altan. samt mure opp en støttemur

Jeg har tidligere hatt folk i arbeid på eiendommen og trodd jeg har funnet de beste, men Per Eckholdt har satt en ny standard for godt arbeid! Jeg er et petimeter og kan være en «mare» å jobbe for, men Per leverte 100% kvalitet. Han ser og forstår hvordan ting bør gjøres, han er hyggelig og veldig presis og nøye ut til de minste detaljer. Og ikke minst veldig kjapp! Jeg vil anbefale Per til alle som skal ha en perfekt utført entreprenør- jobb på eiendommen sin.

Juni 2019
S

Sondre om ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT

Skien
Oppbygning av mur og asfaltering av gårdsplass

Vi er veldig fornøyde med resultatet. Hyggelige og dyktige folk.

Juni 2019
S

Stian om BREKKE MASKIN & UTLEIE AS

Skien
* Fortsatt ledig: Forstøtningsmur

Holdt hva han lovet.

Mai 2019
B

Bjørn om JOHANSEN FORSKALING

Skien
Støttemur og oppussing trapp

Raske og flinke. Resultatet ble fint. Jobben ble startet og avsluttet til avtalt tid.

Mai 2019
H

Heidi om DOUBLE A AS

Skien
rep av mur

anbefales på det varmeste

Mai 2019
W

Wiliy om JOHANSEN FORSKALING

Skien
Støttemur

Geldi Mur & Flis satte opp en støttemur hos meg. Utførte jobben til punkt og prikke, Ingenting å utsette på hverken kommunikasjon eller kvalitet. Holdt alltid det de lovet og mer til. Kan anbefales.

Mai 2019
R

Rune om GELDI MUR & FLIS

Skien
Såle til garasje og støttemur

Dette er en mann jeg trygt kan anbefale videre. Har selv 18 år i byggebransjen. En veldig blid og hyggelig kar som kan faget sitt. Alt har blitt gjort til avtalt tid og pris å vi er veldig fornøyd med sluttresultatet !!

Okt. 2018
A

Aleksander om GELDI MUR & FLIS

Skien
platting på bakkenivå og bygge trapp

Vi er veldig godt fornøyd med jobben som er gjort. TK montasje kan anbefales.

Aug. 2013
T

Thor Fredrik Nicolaysen om T.K - MONTASJE AS

Skien

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud