Forstøtningsmur i Time

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Forstøtningsmur i Time

LILLEØRE ANLEGG AS

4.9 (23)

Lilleøre Anlegg ble etablert av Søren Lilleøre etter mange år som småjobbsjef i GS Anlegg. Søren viderefører den kvalitet og service han er kjent for i sitt arbeid fra GS Anlegg. Søren var nominert til årest hyggeligste håndtverker i 2020 og du blir tatt godt vare på om du gir Lilleøre Anlegg oppdrag. Ta kontakt for befaringer og tilbud.

Juni 2022

Støpe ny mur

"Brukte Lilleøre til fjerning av mur og oppsett av ny. Han kom med gode forslag til løsninger og gjennomførte med god kvalitet til avtalt tid og pris. Anbefales på sterkeste og vil benyttes igjen ved behov for anleggsarbeid!"
L
Leiv Arild
Kvernaland
LILLEØRE ANLEGG AS

HaraldStein HaraldØkland

4.7 (3)

Utfører alt anleggsgartnerarbeid, også murerarbeid, som pussing av murer, rehabilitering av gamle murer o.l.Har lang erfaring i alt innen naturstein, Fagbrev som anleggsgartner i over 15 år. har også fagfolk i murerfaget.Planlegger hager. Mange refferanser fra utførte prosjekter. I løpet av sommeren blir bedriften utvidet til et as, med 5-10 ansatte.Gjør jobber i hovedsak, området Bergen, Stord, Bømlo, Haugalandet, Stavanger, men interessanne jobber i andre deler av landet er også aktuelle.

Aug. 2013

Oppsett av lav mur av kubbestein + Fresing og planering av hage/skråning. Legging av

"Kan trygt anbefales. Arbeidet ble, etter at vi hadde blitt enige om alt det praktiske, raskt gjennomført, og jeg er veldig fornøyd med hvordan hagen nå ser ut. For enkelhets skyld, pga lang kjøreavstand for entrepenør, kjøpte jeg ut noe material og..."Se mer
L
Lars Otto
Bryne
Siste registrerte jobber

Støttemur

4345BRYNE

Har brostein utenfor, og er en viss nivå forskjell ned til plenen. Etter å ha bygd gjerde der er det tatt vekk en del masse, og trenger nå en støttemur for hindre at brostein/massen sklir ned. Skulle gjerne Kan også gjerne være en trapp eller noe ned herfra, til plenen. 1-2 steg. Usikker på beste løsning her. Mulig det må være mur for å støtte, samt singel eller lignende oppe, for at dette skal bli fint. Åpent for forslag.

Utgraving og ny støttemur

4340BRYNE

Det er satt opp nye målmerker som viser at jeg eier mer av tomten en pr i dag. På denne tomten er det i dag en trapp samt en gammel mur til nabo. Da det er på den ene siden av huset så er det nok ikke mulig å komme til med graver. Så oppsummert: grave ut det området som jeg eier og fjerne denne massen, planere ud og deretter få satt opp en støttemur i full høyde mit nabo

Støpe ny mur

4355KVERNALAND

Vi har i dag en mur med stablede steiner som vi ønsker byttet til en støpt mur. Det kan være støpt direkte ved forskaling eller bruk av ferdig støpte elementer. Vi skal ha et gjerde på toppen slik at det må være mulighet for det. Muren er mot eget gårdsrom (ca 7 meter), gaten (ca 6 meter) og nabos gårdsrom (ca 23 meter). Se vedlagte bilder for dagens mur. Vi ønsker i første omgang befaring og pristilbud.

Prosjektering av støttemur (har 3d/2d tegninger)

4344BRYNE

Hei, Trenger hjelp til prosjektering av støttemur. Har 3D filer og 2D tegninger av ønsket utforming. Jeg har planer om å støpe muren som er grå, mens naboen skal støpe muren som er grønn, etterpå (se blide). Muren som naboen skal støpe er prosjektert allerede.

Betong støttemur som erstatning for lødd mur

4355KVERNALAND

Jeg har hatt lødd steinmur mot nabo for sikre nivåforskjell mellom tomtene. Er ca 2 meter på de høyeste ned til 1 meter i området som dekker kjellerhals. Mur har stått i over 20 år, men nylig har deler rast ut (se bilde). Området må sikres på nytt enten ved å bygge opp tilsvarende med utvidet drenering eller med betongmur. Det er fjell under deler av aktuelt område og type fjell kan besiktiges fra terrasse bak huset. Derfor ønskes befaring, vurdering om det er egnet med betongmur, og tilbud.

* Fortsatt ledig: Ringmur

4344BRYNE

Hei, Naboen i huset ovenfor meg skal støpe ringmur rundt huset sitt. Han har støpt både hus og mur gjennom samme firma, så han har fått god pris på det. Har som planer å grave ut til garasje bak huset mitt, så må ca 2m x 10-12m lenger ned, enn det naboen har planer om (se blå markering på bilde). Muren til naboen er ikke støpt, der jeg skal støpe under. Trnger ett kjapt prisestimat på 2m x 10-12m ringmur (20-24m2) 4344Bryne