Forstøtningsmur - Vestby

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Forstøtningsmur i Vestby
HEIA GRAVESERVICE AS logo
HEIA GRAVESERVICE AS
Vammaveien 216, 1880 Eidsberg
5.0(5)

Siste evaluering

Støttemur/sikring av skråning

"Løste en vanskelig oppgave på en svært tilfredsstillende måte!"

A

Anette Lunde

Svinndal, juni 2021

Les flere evalueringer om HEIA GRAVESERVICE AS

HRL BYGG AS logo
HRL BYGG AS
Nannestadvegen 528, 2032 Maura
4.8(28)

Siste evaluering

Muring av natursteinsmur

"Meget fornøyd med jobben som ble utført! Oppdraget var oppførelse av en relativt komplisert natursteinsmur som gjenspeilet liknende murer i området. Måten stein ble hugget og lagt på, samt etterarbeid med "vinranke"-fuger gikk over all forventning. HRL jobbet raskt og effektivt, og imponerte med ekstrem faglig dyktighet. Får mye positiv feedback fra naboer og forbipasserende."

P

Pål Espen

Son, aug. 2019

Les flere evalueringer om HRL BYGG AS

Siste evaluering

Forskaling og oppsetting av mur ca 15 m² + forskaling av mindre ringmur

"Byggservice Litwin utførte jobben til punkt og prikke og til avtalt pris"

K

Kristian

Hølen, juli 2019

Les flere evalueringer om BYGGSERVICE LITWIN

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Mur og betongarbeider.

1555SON

Søker en selvgående selvstendig kar som kan monterer forskallingselementer til fundament under støygjerde, samt fortsette med komplett ringmur og jackon støttemur mot terreng til bolig på samme tomt. Du må være ryddig, effektiv, leverer kvalitet og ha ditt eget firma. ENK eller AS. Jobben er klar fra mandag uke 39 og utover. Mulighet for mer jobb. Jobben utføres på timepris. Tegninger og genennomgang vil bli gitt hver morning.

Støttemur inntil veranda

1543VESTBY

Jeg trenger hjelp med å bygge et lite støttemur inntil verandaen opp mot 40 cm og ca 6m lang. Det er delvis ujevnt underlag med fjel (må nok brukes en del betong og forskalingsblokk). Muren skal tåle jord inntil.

Støttemur i betong

1555SON

Vi ønsker å få en mur i hagen. Terrenget skråner 20-30 grader. Det er en fjellrabb som en kan feste muren i. Muren skal ha 90graders vinkel. Høyde over terreng fra 0 cm til ca 2 m. Total lenge er ca 12 meter (5+7 meter)

Støttemur sement/betong

1555SON

Hei. Ønsker å bygge en støttemur av sement langs baksiden av huset. Skal være ca 50cm høy og 15 meter.

Tørrmur-forstøtningsmur.

1545HVITSTEN

Vi ønsker å demontere en tørrmur/støttemur, fri for mørtel, av relativt store naturstein og sette den opp igjen 70 cm lenger inn på tomten vår for å gi naboen bredere vei. En del mindre steiner kan skiftes ut for å lette arbeidet, men uttrykket på muren skal beholdes. Det forutsettes frostsikring. Eventuelt sprengning av fjell kommer som tillegg, da behovet er meget uvisst. Dersom et gjerde må settes opp på toppen, må dette inkluderes i jobben. Det er ønskelig med et smijernsgjerde. Muren er per nå ca 14 meter lang og snitthøyden er ca 1,2 meter. Ferdiggress skal legges der det har vært skiftet masser/gravd. Samt noe beplantning. Muren monteres så loddrett som mulig. En toppkrone 40cm høy/40cm bred mures.

Forsterking av støttemur

1555SON

Ønsker befaring i forbindelse med å forsterke mur ytterligere så den er sikret mot å rase ut mot hovedvei.

Siste evalueringer
Støp av garasjesåle med støtte- og ringmur. Samt såle til inngangsparti

Løsningsorienterte og proffe! Gjorde jobben raskt sesongen tatt i betraktning etter tegninger fra oss. Alt arbeid ble gjort innenfor avtalt tidsramme og vi er fornøyde med det som er blitt levert oss av service. Gutta er instilte på å levere kvalitet, til avtalt pris og tid. Var heller ikke noe problem når det var noen utfordringer ift plassering av garasjesålen, noe B&T løste lett. B&T har gjort en god jobb og vi er veldig fornøyde. Anbefales!

Des. 2016
S

Sindre A om B&T MUR OG FLIS AS

Son
Legge tre terasse 2,4 x 6,3

Litt forvirrende kontakt - det var Alexanders Bygg & Vedlikehold som møtte opp etter å ha kontaktet J.J. Totalentreprenør. Omtaler seg som "grekiske" innvandrere. Hyggelige og trivelige folk. Arbeiderne snakker ikke norsk og til dels ikke engelsk. Raske!

Juli 2015
K

Kjell George om Al Jansen

Hvitsten
Støpe fundament til garasje

Ingen feil ved størrelse på fundamentet og tilsynelatende god kvalitet på betong (både garasje og biler står der nå). Angrer litt på ikke å ha valgt isoblokk (valgte vanlig lecablokk), men det er ikke Bygginnovasjon sin feil. Men det hadde vært fint om de kunne ha opplyst om muligheten til å bruke det.

Juni 2014
M

Magne om BYGGINOVASJON AS

Vestby

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud