Sprengning i Holmestrand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Sprengning i Holmestrand

P2P RENT AS

Hei Vi bruker ikke denne tjenesten lenger. Ta gjerne kontakt om du ønsker å leie noe på tlf 45047005

Des. 2018

Sprenge fjell i garasje

"Kan virkelig anbefales. Ryddig, presis og utførte jobben til avtalt tid. I tillegg fikk jeg gode råd og tips på videre arbeid jeg kan gjøre selv."
K
Kristin
Siste registrerte jobber

Bore hull i fjell for trollkraft til fjerning av fjell

3085HOLMESTRAND

Trenger en person med verktøy til å bore hull for fjerning av fjell. Tenkte å bruke trollkraft til fjerning av noe fjell ved siden av huset. Man kommer ikke til med graver/maskin pga. Terreng, så verktøy må være håndholdt. Men man kan ha trykkluft/kompressor dersom det er gunstig (parkering 10-15 m fra området der hvor det skal bores) . Slik jeg har forstått trollkraft er 250 mm mellom hvert hull optimalt hvis man har 40 mm bor. Hullene har snittdybde på 750 mm, men dybde varierer. Totalt borelengde for alle hullene er ca. 35 m. Har markert boresteder, se bilder. Pris ønskes oppgitt per meter boret hull der alt utstyr/slitasje/tid/kjøring/rigging er inkludert Trenger kun hjelp til boring av hullene. Trollkraft, rydding og fjerning av masser ordner jeg selv.

Sprengning av ca 25m3

3090HOF

Har gravd og renset frem fjell på tomten. Ca 20m3 er i skogen ca 700m fra nermeste hus. Jeg har fjell bor og kompressor, kan gjerne bore hull selv. Har også gravemaskin så kan fint sprenge ut store steiner.

Grave/bore hull og sprenge, sette opp grunnmur

3070SANDE I VESTFOLD

Tilbygg på hytte. Ønsker pris på: grunnarbeider, graving, planering, muligens sprenge noe. Sette opp grunnmur, støpe gulv.

Sprenge fjell i garasje

3077SANDE I VESTFOLD

Jeg har overtatt et hus, der det følger med litt fjell inni garasjen. Dette fjellet skulle jeg gjerne fått fjernet ved sprenging slik at bilen får plass og at jeg unngår mer fukt i garasjen. Garasjen er vegg i vegg med huset, med terrasse oppå. Er det mulig å sprenge så nær huset?

Fjerne fjell fra kjeller

3077SANDE I VESTFOLD

Vi har en kjeller som dessverre også inneholder en god mengde fjell. Vi ønsker derfor å få fjernet en god del av dette fjellet; ca 10 -11 m3. Fjellet er tilsynelatende tørt og virker porøst. Denne jobben innebærer at steinen som tas ut også må fjernes. Vi ønsker oss selvsagt et godt tilbud på jobben.

Fjerning av fjell i grovkjeller

3070SANDE I VESTFOLD

Kjeller rommet er ikke målt opp men vil tippe ca 20m2, Det er en del fjell i et hjørne og langs den ene veggen, ønsker pris på å få fjernet dette, ser også ut som at huset er bygget oppe på fjellet. krever sikkert ytligere sikring også. beste er å få noen hit på befaring. kan gjøre en god del selv, (fjerning av stein osv) men selvet fjellet og sikring skal gjøres av fagfolk.