Om
Aktuelt

VW kampanje

Vil du bygge tilhenger til Volkswagens kontorstol?

Du leste riktig. For de som har kontoret som arbeidsplass, har Volkswagen Nyttekjøretøy lansert en egen kontorstol. Stolen er utstyrt med mange spennende funksjoner, blant annet hengerfeste. Det eneste som mangler er å bygge en tilhenger, og den jobben ligger akkurat nå ute på Mittanbud!

Denne artikkelen er skrevet i samarbeid med Volkswagen og Mittanbud.

Aktuelt

Kontorstol med ryggekamera og blinklys


Kontorstolen til Volkswagen Nyttekjøretøy har både ryggekamera, 360 sensor og blinklys slik at du enklere skal kunne manøvrere deg rundt i et åpent kontorlandskap. Den har en topphastighet på 20 km/t, som sørger for at du raskt kommer deg fra pulten, til kaffetrakteren og kantina.


Les mer om den nye kontorstolen til Volkswagen Nyttekjøretøy her!

For at kontorstolen skal være et fullverdig nyttekjøretøy er den selvfølgelig også utstyrt med et hengerfeste. Det eneste som mangler er selve tilhengeren.


Her trengs erfaring og inspirasjon fra håndverkere som bruker både bil og tilhenger i arbeidshverdagen. Volkswagen har derfor bestemt seg for å legge jobben ut på Mittanbud, slik at en av våre dyktige håndverksbedrifter kan lage den beste tilhengeren til kontorstolen.Nærbilde av hjulene og hengerfeste på en sort Volkswagen kontorstol.

Denne kontorstolen har hengerfeste. Nå leter vi etter en bedrift som kan bygge tilhengeren!


Heng deg på – bygg en tilhenger utenom det vanlige!


De siste 20 årene har Volkswagen Nyttekjøretøy produsert Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul. Nå har de også laget en kontorstol, slik at de som sitter fast på kontoret også skal få verdens beste arbeidsplass – på fem hjul.


Kontorstolen til Volkswagen er langt fra vanlig, og tilhenger til en motorisert stol er heller ikke hverdagskost. Det er kun Mittanbud bedrifter som kan svare på denne jobben, så hvis bedriften din ikke er registrert på tjenesten må du gjøre dette først.