Siste evalueringer (10)

Tilbygg og oppussing

God service, litt treg kommunikasjon til tider, men det gikk fint.

Oliver, Oslo, 9. okt. 2021

Prosjektpakke

Greit gjennomført.

Hermann, Heggedal, 22. feb. 2021

Arkitekt

Jobben som Aplan fikk, vi er fornøyd at vi har det fått det godkjent fra kommune. Det tok seg litt tid men det er kommunen som også spiller litt rolle her. Ellers Bra jobba, var litt problem med kommunikasjon underveis ellers det gikk bra.

Usman, Kurland, 30. jan. 2021

Garasje med leilighet på toppen av den

Fikk jobben gjort , svar rask på spørsmålet, , fornøyd med kvalitet på jobben. Anbefales.

Remus, Skollenborg, 23. okt. 2020

Tegning av dobbel garasje

Bra gjennomført. Skisser tegnet og rammesøknad sendt. Tidsfrister overholdt med god margin.

Morten, Haugesund, 7. sep. 2020

Arkitekt

Styr unna! Først mottok vi ett godt tilbud på mittanbud, men etter å ha valgt de til å utføre jobben kom det plutselig ett nytt prisoverslag, 25 % dyrere enn først tilbudt. Deretter er kommunikasjonen elendig mens prisen fortsetter å stige etterhvert som de påbegynner arbeidet. Totalt katastrofe! Til slutt svarer de ikke engang, uten å ha oppfylt sin del av kontrakten. Det som i utgangspunktet var en enkel oppgave ble plutselig veldig vanskelig. Vi har ikke mottatt produkt iht. Avtale. Vi var dumme å forhåndsbetale, nå blir det forbrukerrådsak neste!

Anne, Lier, 31. aug. 2020

Hei, Dere har ikke informert oss angående endringene som ble gjort selv om vi har spurt om dette før kontraktsinngåelse. Vi har avdekket dette etterpå når vi startet med prosjekteringen. Siste godkjente tegninger som visser tomannsbolig stemte ikke med eksisterende situasjon - enebolig og vi måtte tegne alle endringene som ble gjort. Prisen dere har fått var for tilbygg på ca 50 kvm og vi har egentlig tegnet på nytt alle etasjer, fasader, snitt osv. Total ca 260 kvm og har sendt dere et tilleggs faktura på bare 5.000. Er dette veldig dyrt å få god kvalitet tegninger på hele huset med bare 5.000 kr? Helt urettferdig.

APLAN ANDERSEN 2. okt. 2020

Byggesøknad/ søknadsansvarlig/ disp

Gjorde en bra jobb, med helt nye tegninger over hele hus og det som skal bygges ut. Veldig greit når en har gammelt hus og mangler detalj-tegninger. 😊.

Frode, Kristiansand s, 9. juni 2020

Byggesøknad og nabovarsel til carport

Søknaden blir godkjent og etter noen uker. God kvalitet på tegninger og søknader. Kommunikasjonen underveis var desverre litt vanskelig.

Hendrik, Kristiansand s, 17. des. 2019

Ansvarlig søkeru

Takker for godt gjennomført søknadsprosess til kommune. En kompleks sak som ble løst effektivt og profesjonell av Aplan Andersen. Høy kvalitet på tegninger, nøyaktighet og 2 godkjente dispensasjoner. Anbefales på det sterkeste. Det er folk som man kan stole på.

Imran, Moss, 15. nov. 2019

Ønsker pris på legging av fliser på utvendig betongveranda

Arbeidene ble raskt utført og holder en bra standard . Flinke murere.

Bjørn, Gamle fredrikstad, 30. april 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

 

 

Sivilingeniør Aleksic

5.0 4 evalueringer Oslo