Siste evalueringer (18)

Legging av nytt gulv

Bortsett fra litt problemer med å få underskrevet kontrakten, har vi vært strålende fornøyde! Patric gjorde en nydelig jobb med å legge gulv hos oss, ca 40 m2 stue og kjøkken. Han var opptatt av å gjøre det skikkelig, og det ble et kjempebra resultat, også der det krevde ekstra innsats for å gjøre det pent. Han var også lett å samarbeide med. Vi anbefaler gjerne MSR Wilenska!

Anita Bovim, 20. jan. 2020

Legging av 90 kvm parkett

Egentlig 6 stjerner. Veldig fornøyd med arbeidet og resultatet. Både parkett og lister ser strålende ut. Gjorde detaljarbeide og tilpasninger utover det som rimelig kan forventes. Profesjonelle, hyggelige, effektive. God kommunikasjon. Klart førstevalg for oss neste gang vi trenger hjelp. Tarjei Mellin-Olsen.

Tarjei Mellin-olsen, 10. jan. 2020

Rive parkett og legge ny parkett

M. S. R Wilenska kan anbefales på det varmeste. Meget bra utført arbeid til fornuftig pris. Håndverkerne var hardtarbeidende, høflige og opptatt av å utføre oppdraget på en ordentlig måte uten å ta snarveier. Dette til tross for at oppdraget var krevende på grunn av leilighetens utforming og tilstand. M. S. R Wilenska var svært serviceinnstilte gjennom hele prosessen. Jeg vil benytte dem igjen ved neste anledning.

Anders Høgalmen, 11. nov. 2019

Legging av laminatgulv/parkett

M. S. R Wilenska er en profesjonell og seriøs aktør. Arbeidet ble utført med beste kvalitet og god kommunikasjon under hele prosessen. De delte sine erfaringer og ga gode råd der jeg trengte det. De tok bilder underveis og spurte om hvordan jeg ønsker at materialet skulle bli montert. De kjøpte inn og fjernet all gammel materiale som gjorde oppdraget veldig komfortabel for meg. Jeg vil anbefale M. S. R Wilenska på det varmeste. De har forvandlet mitt første hjem til drømmeboligen!

Rebekka Davidsen, 8. nov. 2019

Fjerning og legging av parkett

Patrik la parkett hos meg og gjorde en fantastisk god jobb. Han kom når han sa at han skulle komme, var nøye og tok ingen snarveier. I tillegg snakket han godt norsk, noe som gjorde at det ikke var noen kommunikasjonsproblemer i det hele tatt. Han var hyggelig og blid, og jeg kan anbefale ham på det varmeste.

Tore L. Syvertsen, 16. okt. 2019

Legge ny parkett og lister 90 kvm

Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Veldig god kvalitet på jobben. I tillegg er de hyggelige folk og de var svært behjelpelige med å ordne ting som dukket opp underveis. Anbefales.

Øyvind Asphjell, 10. okt. 2019

Legging av 47kvm parkett

Parkettlegging og listing ble utført på en veldig bra måte, etter plan og til en svært hyggelig pris. Må også trekke frem at de var svært opptatt av sluttresultatet, og handlet inn noen ekstra overgangslister for at finishen skulle bli 110%. MSR Wilenska har mine varmeste anbefalinger!

Lars Petter Madsstuen, 10. okt. 2019

Legge ca 55-60 kvm parkett

Veldig fornøyd med jobben utført av M. S. R Wilenska. De var nøye med utførelsen og løste problemer de støtte på underveis veldig bra. Jeg valgte dette firmaet fordi de var blant de beste på pris og hadde gode referanser på gulvlegging. Jeg kan virkelig anbefale M. S. R Wilenska.

Tommy Lennartsson, 7. okt. 2019

Gulvlegging og listing

Fikk lagt laminatgulv på 5 rom og ca. 80m2. Arbeidet utført til avtalt tid, avtalt pris, og tipp top kvalitet. Anbefalt!

Kristin Løvoll, 5. okt. 2019

Maling av 102kvm leilighet

Vi ansatte disse gutta til å male hele leiligheten. Veldig fornøyd med utførelsen av jobben, tid, og pris. Vi kommer garantert til å bruke disse igjen og kan anbefale M. S. R Wilenska videre.

Dina Engebakk, 28. sep. 2019

Utvendig maling av ny bolig

Flinke malere gjorde jobben til avtalt pris.

Kenneth Lundsten, 28. aug. 2019

Legge laminatgulv

Flinke fagfolk som er profesjonelle på jobben de utfører. Veldig nøyaktige og flinke til å tilpasse seg de løsningene vi ønsket oss. Flott utført arbeid. Meget fornøyd.

Tone Engen, 23. aug. 2019

Legge parkett på ca 100 kvadrat

Fikk i oppdrag nytt parkett samt riving av gammel parkett og listing. Jobben ble utført med svært god kvalitet. De er også veldig imøtekommende når det gjelder endringen man kommer med underveis. Alt i alt veldig fornøyd med jobben og trygg anbefale dem videre.

Willy Cheung, 6. aug. 2019

Legge parkett eller laminat,ca 100 kvm

M. S. R Wilenska gjorde en flott jobb hos meg i forbindelse med å legge parkett samt å liste langs gulv, vinduer og dører. De er profesjonelle, løsningsorienterte og til å stole på. Jeg vil absolutt anbefale dem videre!

Sissel Marie Lone, 28. juli 2019

Legge parkett ca 75 kvm

De var nøyaktige og fant bra løsninger underveis. Kommunikasjonen foregikk på engelsk - og var helt uproblematisk. De kom når de sa og fullførte til avtalt tid. Jeg kommer til å be om tilbud fra disse også på neste parkettjobb jeg har. De hadde ikke det billigste tilbudet.

Kjetil Marthinsen, 14. juni 2019

Avfallshåndtering - spesifisert i beskrivelse

Super, pålitelig, effektiv og ryddig.

Tor Inge Sagen, 26. mai 2019

Legge parkett,40m2

Arbeide som ble gjort var meget profesjonelt, bra organisert, alt ble ryddet efter seg , ryddig. ,det meget bra prisen, so jeg anbefaller. Natalia Soroy.

Natalia Sørøy, 17. mai 2019

Legge laminat med lister på kjøkken

Veldig hyggelig far og sønn fra Polen, som la gulv (laminat med isolering og lister), på flere gulv i huset mitt. Superfornøyd med resultatet. Vi hadde en god kommunikasjon hele veien - de fant alltid en god løsning. Gode priser, god service, god kvalitet - for håndverkjobber vil jeg absolutt kontakte disse to igjen :).

Marion Rendahl, 16. mai 2019
Vis flere evalueringer

Kart

Kart