Siste evalueringer (7)

Gravearbeid på tomt i nygardsvegen 18b

Prosjekt Graving AS har utført en stor jobb med å fikse hele tomten vår. Det innebar bl. A. Finplanering av tomt, utskiftning av masser, 49m2 "pute" til ny garasje, drensrør, 29mx0,7m støttemur, ca. 180m2 ferdigplen og topplag av grus på ca. 150m2. Tilbudet var i stor grad basert på mengder som lengde, areal og volum. Det gjorde tilbudet oversiktlig og forståelig. Alle oppgavene ble utført grundig og med god kvalitet. De tok ikke snarveier og de slurvet ikke. De brukte laser når de gravde slik at høyden ble riktig. Alt i alt er vi veldig fornøyd. Anders, Henning og Michael har gjort en strålende jobb. En klar anbefaling fra oss.

André, Fjerdingby, 24. juni 2021

Gravearbeid til motstrømsbasseng,plenlegging m.m

De har transformert et kaos til 250kvm nydelig perfekt gressplen. Basseng ble gravd ut og planert smart. Kunne ikke vært mer fornøyd. Verdens hyggeligste folk i tillegg - så da blir det enkelt å skryte litt. Anbefales på det sterkeste.

Kristin, Nesbru, 23. juni 2021

Graving og bortkjøring av masse.

Enkel jobb utført som planlagt.

John, Jessheim, 4. okt. 2020

Drenering

Ble bra til slutt.

Bjørn, Oslo, 31. mars 2020

Drenering rundt enebolig

Vestfold Consult AS er ett seriøst firma som gjør en god og profesjonell jobb til avtalt tid og pris Jeg kan varmt anbefale de overfor andre, fem stjerner fra meg :).

Kamran, Kjeller, 6. des. 2019

Drenering

Jobb: Drenering av huset og legge brostein tilbake. Meget bra gjennomført, de kom etter avtale, jobbet raskt og effektivt fra morgen til kveld. Fikk noen utfordringer med frost, snø og is når de skulle legge brostein, men det løste de profesjonelt med varmematter og isolasjon, så jobben ble gjort på en skikkelig måte, meget imponerende! Så var det høflige og hyggelege folk. Prisen var det heller ingenting og si på, ingen ekstra påslag alt etter tid og avtale. Disse kommer jeg til og anbefale videre og bruke igjen ved neste anledning!

Thomas, Vøyenenga, 22. okt. 2019

Grunnarbeider - tomannsbolig i oslo,klar til å starte på umiddelbart

Meget fornøyd med pris, utført arbeid og kommunikasjon underveis. Fleksible og løsningsorienterte, og de hadde godt utstyr til jobben. Anbefales!

Haakon, Oslo, 17. okt. 2019
Vis flere evalueringer

Kart