CAFU EIGEDOM AS

4.8 (8 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

CAFU EIGEDOM AS

Me er ei lita bedrift, ein ansatt. Har vore i drift sida 2016. Me heldt til på Radøy og i Gulen. Nedslagsfeltet vårt er Vestland Fylke. Utleige av hus, samt service på hus, hage og kaianlegg er arbeidsområdet vårt.
Hus:
Me tar på oss mindre oppdrag, som rehabilitering inne og ute. Reperasjon av grunnmur og drenering rundt huset. Er det lavt under taket i kjelleren? Me kan grave den ut og få riktig høgde under taket.


Hage:
Me anlegger heile eller deler av hager, setter opp gjerder og bygger terrasser, i treverk, stein, og i mur. Beskjæring av trær og nedtaking av trær. Me har kompetanse til å ta ned høge eller vanskelig tilgjengelige trær. Kan og tilby abonnement på stell av hage (også opparbeidelse av denne).


Kaianlegg:
Me bygger kaier i tre, stein og betong.


For å kunne utføre arbeidene i kjeller, hage og kaianlegg har bedriften tilgang på: Minigravere, boreutstyr og hydraulisk/ kjemisk utstyr for fjellsprenging og nedtaking av mur i kjeller. Samt båter og lektere/ transportable arbeidsbrygger til kaibygging eller rehabilitering.


Til enkelte arbeider leiger me inn andre små firmaer til å hjelpe oss. Men, ser at arbeidsmengda aukar og me vil difor sjølv byrja å ansette medarbeidarar.

Evalueringer

Ansatte

Kontakt bedriften