Siste evalueringer (4)

Bedriftsbilder

Vi er strålende fornøyd med bildene Håkon tok for vårt bedrift. Han er utrolig dyktig, engasjert og hadde masse kreative ideer som resulterte i flotte bilder. Anbefales på det sterkeste.

Jessica, Oslo, 8. juni 2020

Videoopptak under korkonsert i kirken

Jobben ble gjennomført profesjonelt, med god kommunikasjon underveis, veldig bra kvalitet på arbeidet og iht til avtale om pris.

Helena, Oslo, 12. des. 2019

Familie fotografering

Vi ble tilfeldigvis introdusert til Håkon, og ble imponert over kvaliteten og detaljnivået på bildene han viste oss fra sine referanser. Vi er utrolig fornøyde med bildene han tok av vår familie, dette er bilder vi gleder oss til å vise frem. Han fanget stemningen, øyeblikkene og gleden, på en strålende måte. Fantastiske minner er foreviget, og du leverte over all forventning både med dine fotokunstner, men også med ryddig kommunikasjon og profesjonelle tilnærming til oppdraget. Tusen takk for fantastiske flotte bilder Håkon!

Ingrid, Nesøya, 6. sep. 2019

Bildetagning av bakgård

Anbefales! Virkelig godt fornøyd med bildene som ble tatt. Kommunikasjon med Håkon var enkel og effektiv, prisen var svært god og kvaliteten var strålende. Takk!

Gustav, Oslo, 29. aug. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Håkon Mæland

5.0 4 evalueringer Asker

Heyden Bokeh Foto

  Oslo

Tengs Photo

  Asker