Siste evalueringer (9)

Skifting av et vindu

Strålende arbeid utført på rekordtid av en svært hyggelig og profesjonell håndverker. Prisen var også hyggelig. Anbefales!

Jan Ditlev Hansen, 9. sep. 2020

Lydisolering av tak hybel ca 20 kvm

Pålitelig og profesjonell ifm utføringen av oppdraget. God kommunikasjon underveis og leverte effektivt og i henhold til avtalt pris.

Eirik Bang Pedersen, 18. mai 2020

Snekkerarbeid - montering av veggpaneler og nytt gulv

Vi er kjempefornøyde med jobben Preben gjorde. Både kvalitet på arbeid og kommunikasjon underveis må berømmes. Jobben ble utført akkurat vi ønsket det og selv med endringer og vanskeligheter som oppstod i løpet av oppussingen ble det aldri noe problemer. Preben kom med gode innspill og løsninger og var samtidig lydhør på våre ønsker. Både fastprisavtale og jobb som ble utført på timebasis ble gjennomført på avtalt vis uten at det ble diskusjoner. Preben er en ryddig og ordentlig håndverker med tydelig yrkestolthet. Skulle ønske at alle håndverkere fremviser slik pålitelighet og effektivitet når det gjelder utførelse av arbeid i huset. Albrechtsen Bygg AS anbefales derfor på det sterkeste.

Karl-heinz Valtl, 17. feb. 2020

Lydtetting av etasjeskille

Har ikke selv fått vurdert jobb annet enn via bilder. Meget lett å kommunisere med Fagbad og de leverer på avtalt tid!

Sondre Solhaug, 14. feb. 2020

Sette dør i lettvegg

Vi opplevde at Fagbad AS v. Preben var hyggelig og profesjonell fra start til slutt, og utførte jobben på en ypperlig måte i henhold til av talt tid og pris. Da det viste seg at jobben ikke kunne utføres som vi hadde tenkt, kom han med konstruktive forslag og hjelp til å avslutte på en ryddig og prisgunstig måte. Vi er svært fornøyde og kommer til å ringe tilbake neste gang vi trenger fagmann! Anbefales trygt videre!

Johanne H. Rydsaa, 15. nov. 2019

Montere baderomsmøbler

Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble utført som avtalt og enkel kommunikasjon.

Camilla Larsen, 9. okt. 2019

Platting inngangsparti rekkehus

Rask befaring og tilgjengelighet for gjennomføring av arbeid. Arbeid utført på kort tid og med upåklagelig kvalitet. Utført akkurat som vi ønsket og til en god pris. Anbefales!

Matilde Folkow, 26. juni 2019

Tilkobling vask,blandebatteri o.l. på nytt kjøkken

Kjempefornøyd med arbeidet som ble gjort.

Daniel Tillnes, 26. juni 2019

Bytte blandebatteri (kjøkken)

Rask og effektiv utført.

Mette Iren Larsen, 5. juni 2019
Vis flere evalueringer

Kart