Siste evalueringer (20)

Lettvegg

Kjempebra kommunikasjon. Kom til avtalt tid. Var fleksibel. Nøye på finish og kvalitet. Anbefales på det sterkeste.

Ole, Knarrevik, 5. des. 2019

Utbedring av terrasse og port

Hyggelig og imøtekommende på alle måter, og vi er svært fornøyd med resultatet.

Cathrine, Bergen, 26. aug. 2018

Sette inn nye vinduer

Svært godt resultat med listingen både på utsiden og innsiden.

Ben, Knarrevik, 21. mai 2017

Skal legge ny platting på terrassen (35 kvm).

Terje kom på befaring og hadde flere gode innspill til arbeidet. Vi avtalte at han skulle sende pristilbud, og dette mottok jeg som planlagt med en god oversikt over priser og arbeid. Nå er jobben utført og jeg har kun gode ord å si om Terje. Han kom alltid når han skulle og arbeidet er utrolig god kvalitet. Jeg anbefaler Terje på det sterkeste om du ønsker kvalitet og flott arbeid. Jobben ble ferdig til avtalt tid og pris. Tusen takk, Terje!

Magnus, Bergen, 3. mai 2016

Montere ikea kjøkken og legging av laminat

Terje Vold Snekkerservice AS gjennomførte jobben på eksemplarisk måte. - Har ga et godt tilbud - Viste fagkunnskap under befaring og gjennomføring - Overhold tidsfrister - Det var noen utfordringer med noe rørleggerarbeid. Dette ble løst på en fin måte. - I tillegg til arbeidet som jeg hadde ute på anbud fikk jeg han til å gi meg et tilbud på en god del ekstra arbeid. Dette ble priset fornuftig og godt levert. - Kommer til å bruke han igjen.

Dag, Bergen, 13. juni 2014

Bygge et skap...

Godt fornøyd med jobben som ble gjort! Snekker med peiling og kontroll på det han holder på med!

Tor, Bergen, 14. juni 2013

Montering av inngangsdør

Sameiet skulle ha satt inn ny inngangsdør og Terje Vold leverte et fornuftig anbud på jobben. Det viste seg at den forrige døren var satt inn veldig rart, så det tok lengre tid å sette inn døren med tanke på låskasse og nye lister. Jobben tok derfor noen timer lengre enn planlagt og ble tilsvarende litt dyrere i pris, men dette kan ikke Terje klandres for. Jobben ble meget bra utført og vi er veldig fornøyd!

Carina, Bergen, 18. feb. 2013

Nytt kjøkken,generell oppussing.

Skulle ha full oppussing av kjøkken og stue i vårt rekkehus. Kontaktet flere selskaper som ga oss både dyrere og billigere tilbud på jobben, men valgte Terje Vold fordi han virket tillitsvekkende og ga oss en fornuftig pris på jobben. Han kommer til avtalt tid og alt er bare fryd og gammen. Vi hadde en god kommunikasjon underveis og jeg kan gi han mine aller beste anbefalinger og vi skal allerede bruke ham på andre jobber. Vi er kjempefornøyd!

Allan, Rådal, 5. feb. 2013

Montering av ikea kjøkken uke 45

Terje Vold fremstår som en trygg og proffesionell håndtverker med stolthet for sitt fag, Vi har avtalt montering av to kjøkken fortløpende og Terje innfrir våre ønsker. Kjøkken èn, vårt hovedkjøkken, monteres med stødig hånd og lystig tone. Terje viser at han er en finsnekker av klasse. Kjøkken to, hybel, er av enklere sort, men også her kommer mirakelmannens finesser tilsyne. Jeg kan trygt stå som en god referanse For Terje Vold.

Frode, Ågotnes, 15. des. 2011

Skru opp kjøkkenskap på vegg

Jobben ble litt dyrere enn opprinnelig antatt etter at han kom på befaring og fikk sett ofanget på jobben. Fikk da et garantert max-beløp for jobben og det ble en smule billigere enn dette! Han hadde anledning til å komme før den avtalte tiden, noe som passet perfekt. Han virker meget effektiv. Pent utført arbeid og meget god service! Vil mest sannsynlig benytte meg av hans tjenester igjen og anbefaler han gjerne videre!

Randi, Godvik, 24. nov. 2011

Skifte 3.stk vinduer

Alle vinduene ble byttet til avtalt pris og tid. Veldig fornøyd med godt arbeid og service. Kan anbefales til alle tilsvarende jobber.

Tormod, Bergen, 21. okt. 2011

Vil få bygget utebod

Han gjorde jobben unna på avtalt tid, men bommet litt på prisberegningen og måtte øke prisen noe. Boden ser bra og virker bygget på en skikkelig og proff måte.

Katherine, Ulset, 21. okt. 2011

Tak over inngangsparti

Jeg er meget godt fornøyd med arbeidet som er utført av Terje Vold! God kvalitet på arbeidet som ble effektivt utført til avtalt tid og til en god pris av en hyggelig snekker:-).

Arnstein, Godvik, 17. okt. 2011

Tilkomst og innredning av kryploft

Jeg er meget godt fornøyd med arbeidet som er utført av Terje Vold! God kvalitet på arbeidet som ble effektivt utført til avtalt tid og til en god pris av en hyggelig snekker:-).

Arnstein, Godvik, 17. okt. 2011

Bygging av altan

Jobben ble utført helt som forventet og jeg har fått en flott altan. Terje Vold stilte opp uken før egentlig avtale og støpte fundament for stolpefester. Han stilte i neste omgang opp på avtalt mandag 22. 08. 2011 og satte i gang med jobben, til tross for regnvær. Fredag 26. 08. 2011 sto altanen ferdig. Med begrunnelse i at der hadde, på grunn av ukurante mål, gått mer materialer enn beregnet samt at der hadde gått med mere timer enn beregnet, ble altanen kr. 5. 905,00 dyrere enn opprinnelig tilbud. Jeg kan absolutt anbefale denne bedriften til andre.

Øyvind, Dalekvam, 4. okt. 2011

Ca 10 kvadratmeter skråstilt tak mot yttervegg.

Kanon arbeid som var utført. Men dårlig at han krevde mer betaling en avtalt p. G. A. Større flate en beskrevet. Var på befaring og burde oppdaget det da. . .

Spar, Bergen, 4. sep. 2011

Tømrer / snekker

Terje Vold gjorde en veldig bra job, veldig nøyaktig. Men det skal jo sies at han er møbelsnekker også, så da er det jo naturlig at han er nøyaktig. Det som gjorde mest inntrykk var at han ikke pratet i mobiltelefon, kun konsentrerte seg om jobben. Når det gjelder prisen så er den OK, det er andre som er adskillig høyere. Når ferien er over kommer han tilbake for å montere en boddør. Det er andre naboer som har vert og sett på det arbeidet han har gjort, og synes både jobb og pris var veldig bra. Jeg kommer til å anbefale han til andre i nabolaget. Hvis de spør. Det som kanskje gjorde mest inntrykk var at han svarte " Ingen jobb var for liten " når det gjaldt økonomi.

Odd, Loddefjord, 7. juli 2011

Trenger to ventiler i leilighet i trehus

Jobben kunne utføres på kort frist, og ble utført på en meget tilfredsstillende måte. Snekker kom på avtalt tid, og gjorde grundig arbeid. Svært fornøyd med resultatet!

Helene, Bergen, 21. juni 2011

Bygge gjerde/port

.

Erik, Ytre arna, 23. mai 2011

Hageport

Porten er montert, og ble slik jeg hadde forventet, men jeg må ringe til han for å få den justert. Den henger. Dette gjør han nok. Er veldig fornøyd med oppfølgingen hans og servicen hans,.

Anne, Nesttun, 4. mai 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

PSW Power & Automation AS

4.9 41 evalueringer Kystbasen ågotnes

Terje Vold Snekkerservice AS

4.9 20 evalueringer ågotnes

HR Betong AS

5.0 5 evalueringer ågotnes