Siste evalueringer (7)

Utvide terrasse

Fantastisk service. Løsningsorientert. Tålmodig og ser hver enkelt kundes behov/ønske. Har mange ideer og forslag til et godt resultat.

Hans, Vestfossen, 29. mai 2020

Oppføring av veranda

Seriøse folk, som er gode på kommunikasjon og ordner opp det som måtte dukke opp.

Kristian, Drammen, 18. april 2020

Utvidelse og fornyelse av terrasse

Bra kvalitet, profesjonell håndtering av timelister og fakturaer, og flinke til å rydde opp etter seg. Fremdriften kunne vært bedre da de jobbet mest helger, og lite ukedager, men alt i alt godt fornøyd.

Inger, Vestfossen, 19. aug. 2019

Fjerne falske dragere og takess stue og kjøkken. legge nytt tak.

Jeg er superfornøyd med Storvold Invest! De gjennomførte jobben på en helt meget bra måte! De var nøyaktige i utførelsen av arbeidet og holdt det ryddig og i orden på området. Veldig blide og høflige gutter! Jeg kommer til å bruke dem igjen på andre oppdrag! Kan varmt anbefale dette firmaet! Her får du kvalitetsmessig meget godt utført arbeid.

Eva, Geithus, 6. aug. 2019

Sette opp mdf-panel i tak i stue,ca. 40 kvm.

Jobben bestod i å sette opp nytt tak i stue og kjøkken, og alt ble gjort på en veldig god måte. Han kom på befaring samme dag som vi tok kontakt, ga oss tilbud på jobben raskt, og begynte jobben innen rimelig tid. Selve jobben gikk raskt unna, og det ble veldig pent. Vi er veldig fornøyd. Anbefales!

Johanne, Hokksund, 23. juli 2019

Gulv

Gulvlegging gjort til en god pris. Godt utført arbeid.

Vidar, Solbergelva, 17. juli 2019

Liten snekkerjobb

Resultatet ble fint, og synes prisen var bra. Veldig bra kommunikasjon underveis i arbeidet. Alt i alt veldig fornøyd med jobben.

Tine, Røyken, 16. juli 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER