Siste evalueringer (33)

Sparkling av vegger

Det var tydelig at David har fokus på høy kvalitet, og vi var veldig fornøyd med jobben han gjorde (hel sparkling og maling). Kommunikasjonen var veldig bra og han utførte arbeidet som avtalt, til avtalt pris.

Heidi, Slependen, 29. mars 2022

Tapetsering og maling

David kom på befaring og ga sine tips og råd, og kunne starte jobben allerede dagen etter. Han var åpen og ærlig om pris og hvor lang tid jobben ville ta, og utførte den ypperlig til tross for en vanskelig tapet å jobbe med. Jeg er ekstremt fornøyd, og vil ikke nøle med å bruke David til flere male-/ tapetoppdrag igjen. Profesjonell, hyggelig og nøye!

Iltaf, Oslo, 13. mars 2022

Helsparkling av rom

Veldig fornøyd med utført arbeid. Prisen var god i forhold til hva jeg fikk. Det ble noen "hick-ups" underveis, men de ble profesjonelt håndtert og fikset uten at jeg måtte tenke veldig mye på det.

Mari, Oslo, 10. des. 2021

Tapetsering av trappeløp + endevegg

Fantastisk! 🌟 Nydelig arbeid, kjapp respons, god kommunikasjon og rett og slett en veldig hyggelig fyr. Anbefaler til alle!

Benedicte, Hosle, 9. nov. 2021

Oppussing av et kott-walk in closet

David hjalp meg med å pusse opp et kott/walk in closet. Veldig hyggelig mann som jobber effektivt og får jobben gjort ordentlig. Han svarer på meldinger og kommuniserer bra. Jeg fikk gode tips til hvordan å gå frem med malingen av tak/vegger som jeg ville gjøre selv. Anbefales! Jeg vil gjerne bruke David til flere oppussingsprosjekt i fremtiden.

Renate, Oslo, 8. nov. 2021

Tapetsering

David er en mann med ekspertise og er svært profesjonell innenfor faget sitt. Han tapetserte spisestuen vår med en tapet som bydde på utfordringer, som han tok på strak arm. Tydelig stolt i sitt arbeide, samt fleksibel i forhold til planlegging og gjennomførte innenfor avtalt tid. Ingen tvil om at vi vil anbefale David til andre!

Jeanette, Kolbotn, 16. okt. 2021

Tapetsering

Fantastisk jobb! Var en vanskelig tapetseringsjobb på 3 vegger. David er veldig hyggelig, profesjonell og kompetent, gjør arbeidet veldig nøye og til en god pris. Anbefales på det sterkeste!

Eivor, Oslo, 13. okt. 2021

Sparkle og male soverom

Flink og ryddig mann. Lett å kommunisere med. Fleksibel på småting som måtte gjøres / endres underveis.

Christian, Jar, 22. aug. 2021

Helsparkling av vegger i 50 kvm leilighet

Helsparkling av leilighet på 60 kvm, utført på bare noen dager (ferdig før tiden, det skjer jo ikke ofte! ). Utrolig fornøyd med resultatet og gjennomføringen. Ryddig og effektiv, og ingen overraskende kostnader underveis. Anbefales på det sterkeste.

Cathrin, Oslo, 22. juli 2021

Sparkle 3 halve gipsvegg

Positivt: - ærlig, åpen, raus og fair - gode praktiske og finansielle råd, også relatert til andre deler av oppussingen - jobber fokusert og effektivt (ingen mobilbruk) - tilpasset seg vår tidsplan (vi hadde hastverk) - hyggelig og sympatisk - fint resultat (sparkle vegg) negativt: - møtte ikke til avtalt befaring kl 19 (glemt? ) - for sent til avtalt befaring kl 8. 30, men ga beskjed.

Johanna, Oslo, 22. juni 2021

Tapetsering av fototapet

David var helt fantastisk. Herlig å treffe en håndtverker som er vennlig dyktig lett å kommunisere med og pålitelig. Han var nøye han var dyktig og passet på at jeg var helt fornøyd før han forlot. Ingenting å utsette på jobben han gjorde, tvert imot så kommer jeg helt sikkert til å benytte meg av David igjen om jeg skulle ha behov.

Mathis, Oslo, 19. feb. 2021

Sparkling og tapetsering av 5.5m2 vegg på baderom

David hadde jobben med å helsparkle og tapetsere baderomsvegg hos meg. Han utførte jobben på en effektiv og proff måte, og resultatet ble akkurat som jeg håpet:) I tillegg er han hyggelig og pålitelig og prisen er bra. Anbefaler DNR på det varmeste!

Elisabeth, Oslo, 17. des. 2020

Nytt tapet og nytt gulv på soverom

Hyggelig og dyktig håndverker som arbeider raskt og med stor presisjon. Anbefales på det sterkeste!

Hans, Oslo, 1. des. 2020

Maling av trapp samt oppussing av rom

Nydelig utført arbeid med øye for detaljer og gode forslag til løsninger underveis der det var nødvendig. Anbefales på det aller sterkeste! 👌.

Kjetil, Siggerud, 6. nov. 2020

Nytt parkett gulv i stue. male tak + vegger.

Veldig godt uført arbeide.

Knut, Tranby, 8. okt. 2020

Nytt tregulv og male i hybel

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort i hybelleilighet vi har i underetasjen. De skulle legge nytt gulv og male alle flater. Skikkelig arbeid. Det var lett og kommunisere med dem og alt ble gjort i hht avtalen. De var Punktlige og effektive. De kan absolutt anbefales😊 Helle.

Helle, Slependen, 19. aug. 2020

Tapetsering,ett rom

Veldig raskt og effektivt levert. Akseptabel pris. Sympatisk håndverker.

Ole, Oslo, 12. aug. 2020

Tapetsere 2 vegger

David er veldig flink, nøye og hyggelig. Helt tydelig at han er opptatt av å gjøre en god jobb og kom med flere gode tips underveis. Har virkelig et øye for detaljer og sørget for at resultatet ble perfekt :) Anbefales på det sterkeste.

Aksel, Oslo, 5. aug. 2020

Hasteoppdrag 1.-3. mai. klargjøring av leilighet for salg.

Effektivt, nøyaktig og godt utført malerarbeid til en veldig god pris. David var hyggelig og opptatt av at resultatet skulle bli så pent som mulig. Han brukte tid på detaljene, kom med kloke innspill og var lett å kommunisere med. Møtte opp og fullførte til avtalt tid. Kan absolutt anbefales videre.

Kjetil, Oslo, 4. mai 2020

Utvendig arbeid på rekkehus - maling fasade og legge ny terrasse

Godt utført arbeid og god service.

Morten, Gjettum, 8. april 2020

Tapetsering

Nøyaktig og pent arbeid Serviceminded.

Marius, Oslo, 26. mars 2020

Oppussing rom i utleieleilighet 7kvm

Bra og hurtig jobb!

Martin, Oslo, 25. mars 2020

Legge laminatgulv soverom og male soverom

Kjempe flinke god kommunikasjon ryddig nok informasjon fint arbeid nøye kommer til og bruke de til neste jobb! !

Anja, Oslo, 14. mars 2020

Tapetsering og maling i trappeløp fra 1 etg til kjellet

Bra jobb til en bra pris.

Hanne, Oslo, 4. mars 2020

Tapetsering av vegg

Avtale gjennomførelse på kort varsel, bra dialog under gjennomførelse prosessen samt Kvalitetsbevisst gjennomførelse. Kommer bruker DNR Malerservice til fler mindre prosjekt her hjemme. Tusen takk for et godt stykk arbeid!

Gordon, Oslo, 28. feb. 2020

Skraping og maling av vinduer

Jobben gikk ut på maling av vinduer og ble gjort i regi av borettslaget. David er høflig, grundig, effektiv og enkel å kommunisere med. Vinduene ble kjempebra og vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort! Anbefales!

Marius, Oslo, 25. feb. 2020

Maling av blokk

Veldig fornøyd med David Mahugo Tejera og DNR Malerservice. De Malte en blokk for 18 leiligheter, byttet toppbord på rekkverk på balkonger og malte disse, malte masse små detaljer på blokken og felles boden. Veldig nøye og god kvalitet på arbeidet. Prisen på jobben var også veldig bra. Vi vil absolutt bruke DNR Malerservice igjen ved nye oppdrag.

Ina, Rælingen, 14. sep. 2019

Maling av trappa

David är professionell, noggrann, trevlig, duktig och prisvärd. Vi har redan bokat in honom för ytterligare ett arbete och vi kan varmt rekommendera honom vidare. Vi är jättenöjda med hans jobb! 10 av 10!

Charlotte, Nesodden, 13. sep. 2019

Maling av stue på ca 21 kvadratmeter

Veldig fornøyd med oppussing av stue. David kom når han skulle og var veldig nøye med arbeidet. Kan fint anbefales til andre.

Camilla, Oslo, 3. sep. 2019

Jeg trenger å få malt øverste del av mine to langsider på huset,det er ca 25 kvadrat

Jobben ble utført raskt, det var ryddig, ikke noe søl, nøyaktig og pent utført arbeid. Jeg anbefaler de gjerne til andre.

Gerd, Blommenholm, 29. aug. 2019

Maling av ca 150 m2 enebolig

Jobben gjaldt maling av enebolig på ca 150 m2. Er meget godt fornøyd med at jeg valgte DNR Malerservice. Vi hadde hele tiden god kontakt under prosessen og alt ble utført med stor profesjonalitet. Jobben ble også utført raskt og med meget god innsats og service. Sluttresultatet ble veldig bra, og vi er strålende fornøyde. Vil absolutt anbefale DNR Malerservice på det varmeste, og vil i fremtiden benytte meg av de på nytt.

Mads, Fjellhamar, 14. aug. 2019

Skrape og male husvegg

Effektiv og profesjonell, hyggelig og holder avtale. Anbefales!

Therese, Oslo, 4. aug. 2019
Vis flere evalueringer

Kart