Siste evalueringer (14)

Sparkle og male garasje

Hyggelige karer som kom til avtalt tid, god kommunikasjon underveis, tok seg tid til og fjerne søppel på tomten mot et lite tillegg i pris. Kan anbefales!

Thomas, Heer, 20. april 2020

Pusse opp soverommet

Veldig fornøyd.

Amna, Skedsmokorset, 3. april 2020

Legge laminatgulv leilighet 46,5m2

Oppussing Huset Gheorghe byttet gulvet i min leilighet på ca 46m2. Leiligheten var møblert og de flyttet alle de møblene mens de arbeidet med gulvet. De passet veldig mye på å ikke skade noe som helst. Jobben ble gjennomført med veldig høy kvalitet, de passet på alle de detaljene og fant gode løsninger til noen mere kompliserte steder. Jeg er meget fornøyd med jobben de har gjort hos meg og for en kjempe god pris. Gulvet ble kjempe fint. De er kjempe ryddige og effektive. Kom alltid på avtalt tidspunkt. Jeg garantert kommer til å ringe dem neste gang jeg har et prosjekt igang. Miriam.

Miriam, Drammen, 2. april 2020

Parkett

Svært godt fornøyd med hele pakken fra Alexandru. Meget høy kvalitet til en veldig konkurransedyktig pris. Ca 75 kvm ny parkett, lister, maling av tre rom og pussing/fornyelse av benkeplater i tre på baderom. God kommunikasjon på engelsk, ekte yrkesstolthet og ryddighet. Mine beste anbefalinger.

Olav, Oslo, 27. mars 2020

Lage ekstra soverom

Brødrene gjorde en kjempegod jobb hjemme hos oss. Fikk et godt inntrykk under befaring og følte at dette var i de beste hender. Vi trengte hjelp til å montere dør, sette opp ekstra vegg, fjerne gammelt skap, legge nytt gulv og sparkling + maling. De kom med gode forslag underveis, kom som planlagt, vi hadde god kommunikasjon underveis og sluttresultatet ble meget bra. Det ble noe ekstra jobb underveis (med vegg/dør) noe vi snakket og et lite pristillegg. Helhetsintrykket mitt er at dette er dyktige og proffe folk med en "kan gjøre" holdning, og prismessig er de absoutt konkurransedyktige. Jeg vil helt sikkert kontakte de igjen for fremtidige jobber.

Bjørn, Høvik, 17. feb. 2020

Nytt gulv og maling av tak og vegger

Dette er 2 dyktige menn som driver for seg selv. På befaringen hadde de gode innspill og kom med konkurransedyktig pris. De gjennomførte oppdraget på en eksemplarisk måte. De møtte opp hver dag og ble ferdige til avtalt tid. Det oppstod noen tilleggsarbeider som de priset å en riktig måte. Kvaliteten på utført arbeid er superb. Både gulvlegging, malingsarbedeider og flislegging er gjort med en nøyaktighet jeg ikke har sett tidligere. Når de var ferdige kunne vi ikke se at de hadde vært her. Alt var ryddet og vasket. Undre gjennomføringen var det ryddig hver dag når de dro for kvelden. Veldig trivelige og servicemindede. Lite firma hvor arbeiderne få pengene ;-) Anbefales!

Harald, Oslo, 13. feb. 2020

Bytte oppvaskmaskin

Bra utført arbeid med å bytte oppvaskmaskin! Vi fikk raskt et tilbud, de kom dagen etter og utførte jobben. Vi er storfornøyd :).

Charlotte, Nesøya, 11. feb. 2020

Kjøkkenrenovering

Bogdan og Vlad, to brødre har utført en bra jobb i en rimelig pris. Jeg er veldig fornøyd med deres profesjonalitet, høflighet og kommunikasjon. Jeg anbefaler dem uten tvil.

Ahsan, Oslo, 22. nov. 2019

Bearbeide og ordne murvegg + sette opp kjøkken

Veldig fornøyd! Jobben ble gjort raskt, og det nye kjøkkenet mitt ble veldig pent. Det er tydelig at de bryr seg om å gjøre en god jobb. Veldig lette å kommunisere med også.

Maren, Oslo, 14. nov. 2019

Montering garderobe ikea

Jeg fikk hjelp med montering av 3,5 meter Ikea garderobe . De var flinke, raske og nøye. Anbefales.

Irina, Oslo, 1. nov. 2019

Legging av 50 m2 laminat gulv.

Det var veldig hyggelige og raske de som la gulvet hos meg. De var på befaring samme dag og jobben ble gjort dagen etter. Veldig flinke og politlige.

Monica, Asker, 25. okt. 2019

Gulvleggning

Super førnøjd med jobben dem gjorde väldigt proffesjonela Pålitelige och effektiva.

Micaela, Hagan, 23. okt. 2019

Legging av laminatgulv

Trengte hjelp med gulvlegging. Jeg er veldig fornøyd med kvalitet på arbeidet, effektivitet og ryddighet. Fikk veldig rimelig pris og er lett å kommunisere med. Anbefales sterkt.

Cyril, Oslo, 4. okt. 2019

Legge 60 m2 laminat + ordne lister i oslo sentrum

Anbefales! ! Oppusingshuset Gheorge gjorde en enestående jobb med å legge gulv hos meg! De var nøye med både gulv og lister, kom til de avtalte tidene og prisen var bedre enn de mange andre selskapene jeg snakket med om jobben. Dette er folk som er stolt av jobben de gjør! Jeg har allerede familie og venner som har begynt å bruke dem etter min anbefaling og de har hatt tilsvarende opplevelser.

Espen, Oslo, 3. okt. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER