Siste evalueringer (14)

Skifte ut takplater i bod og stanse lekkasje

Er fornøyd med god kommunikasjon ved utførelsen av arbeidet. Tommel opp for at han gjør det som må gjøres, og kommer med råd om fremtidig vedlikehold. Prisen var tilfredsstillende og ble justert underveis da jobben likevel ikke ble så omfattende som vi hadde trodd. Virker som en godt utført jobb, jeg kan anbefale håndverker til andre.

Kari, Rådal, 21. feb. 2022

Bygge soverom/alkove

Ryddig og pålitelig, enkel og god kommunikasjon underveis. Strålende fornøyd med soverommet som ble bygget. Hjelpsom og kommer med gode råd under veis. Ingen tvil om at jeg bruker han igjen☺️.

Kari, Bergen, 10. feb. 2022

Veranda!

Thorbjørn bygget ut terrassen vår med ca 1 x 2 meter. Arbeidet er veldig fint gjort, nøye og hadde også flere gode løsninger underveis som vi ikke hadde tenkt på. God kommunikasjon hele veien. Vi er svært fornøyd med jobben som ble gjort og har allerede avtalt ytterligere jobber med Thorbjørn. Anbefales!

Andrea, Bergen, 31. jan. 2022

Bygging av overbygg/pergola

Gjorde en strålende jobb. Kom til avtalt tid overleverte på arbeidet. Den ferdige pergolaen var bedre enn vi hadde forventet, men likevel var jobben ferdig til avtalt tid. Vi har valgt å bruke Padron videre på andre jobber fordi vi ble så fornøyd med arbeidet. Anbefales!

Henrik, Bergen, 14. sep. 2021

Skjermvegg til terasse

Veldig fornøyd med skjermveggen som ble laget! Veldig hyggelig kommunikasjon underveis :).

Hanne, Bergen, 15. juli 2021

Bygge en uisolert utebod,ca 5-7 kvm

Håndverker kom til avtalt tid og utførte jobben kvalitetsmessig og profesjonelt. Vi hadde forhåndsavtalt pris på arbeidet, og jeg ble holdt løpende orienert når materialkostnadene underveis ble høyere enn antatt, Jeg har svært god erfaring med Padron AS og kan gi mine beste anbefalinger.

Bente, Straumsgrend, 22. april 2021

Bygge redskapsbod

Bygget en fin utebod til oss. Nøyaktig og flink, god kommunikasjon underveis. Satte opp boden til avtalt tid og pris. Anbefales!

Anne, Lysekloster, 20. mars 2021

Lite rekkverk

Bra pris. Bra kvalitet.

Arild, Eidsvågneset, 16. mars 2021

Bygge en utendørs bod

Meget fornøyd med ny utebod. Meget konkuransedyktig på pris og vi hadde god kommunikasjon underveis i oppdraget. Boden ble effektivt satt opp innenfor den avtalte perioden og det var ryddig og fint ute da oppdraget var ferigstilt. Kan absolutt anbefales.

Kristian, Bergen, 22. feb. 2021

Henge opp lamper,rullegardin

Han kommer til avtalt tid, gjør jobben som skal bli gjort. Kan gjerne anbefale han videre :).

Åse, Bergen, 26. jan. 2021

Lydisolering av vegg

Jeg trengte å sette opp en ny soveromsvegg utenpå den gamle, for å dempe støy fra naboene. Thorbjørn tok oppdraget på kort varsel og utførte det i en fei. Er veldig fornøyd med både resultatet og kommunikasjonen underveis. Anbefaler gjerne Padron AS.

Ørjan, Bergen, 23. jan. 2021

Bygge vegg rundt oppvaskmaskin

Thorbjørn festa oppvaskmaskinen og lagde kjøkkeninnredning rundt denne slik at det passet godt inn saman med resten av kjøkkenet. Han sparkla og malte i tillegg for å få ein fin utforming på det. Han tok jevnleg kontakt om progresjonen og det var ein god kommunikasjon mellom partane. Han gjorde eit god arbeid, god kommunikasjon og påliteleg. Eg vil anbefale denne bedrifta vidare.

Henriette, Bergen, 22. jan. 2021

Åpne innvendig vegg for dør

Åpnet opp murvegg i kjeller og satt inn ny dør. Fint resultat og god pris.

Marius, Søfteland, 19. jan. 2021

Terasse platting

Jobbet effektivt og flink.

Christine, Fyllingsdalen, 17. des. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Hordaland Bygg Mester M.B Mitica Baba

4.9 20 evalueringer Breistein

7 Fjell Eiendomsservice AS

  Breistein