AS ELEKTROINSTALLASJON

4.7 (156 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

AS ELEKTROINSTALLASJON

Elektroinstallasjon AS ble etablert i 1969 av Olav Hevrøy og Lars Stølen .Vi er i dag 40 kompetente medarbeidere, og har lang erfaring innen  sterkstrøm og svakstrøm. Vi betjener både privat sektor, næring og det offentlige innen Bergen og omegn, Askøy og Sotra.

Våre elektrikere er klar til å bistå deg med sin fagkunnskap enten det gjelder elektrisk installasjonsarbeid, gode råd eller produktinformasjon. Vi prosjekterer og utfører alt innen sterkstrøm og svakstrøm. Rask respons, hurtig levering og fagmessig utførelse er din garanti for en vellykket installasjon.

Vi holder til i trivelige lokaler i Damsgårdsveien 16 rett bak DNB sitt nybygg. Her er du alltid velkommen inn for en hyggelig elektro-prat.

Elektroinstallasjon AS har en rekke autorisasjoner som det er viktig for forbruker å være oppmerksom på ved valg av installasjon.

En autorisasjon tilsier at bedriften har gjennomgått nødvendig opplæring innen aktuelle felt, er godkjent av sentrale godkjenningsinstanser og utfører arbeidet i tråd med gjeldende krav i lover og forskrifter. 

- Som Tele og KabelTV-installatør er vi sertifisert gjennom Post- og Teletilsynet
- Vi er godkjent for ansvarsrett gjennom Bygningsteknisk Etat
- Som autorisert elektroinstallatør har vi alle nødvendige autorisasjoner på plass.
- Godkjent for installasjon i medisinske områder
- Godkjent for installasjon i eksplosjonsfarlige områder (EX)  

Dette er for din trygghet som kunde.

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos Elektroinstallasjon AS

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften