SCANDI BYGG AS

4.8 (18 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Ryggveien 53D, 4072 Randaberg
 • Åpner i morgen kl. 08
  Søndag Stengt
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
 • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
 • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
 • - Vært minst 12 måneder på Mittanbud

SCANDI BYGG AS

Scandi Bygg AS

Vi utfører alt av små og store oppdrag, fra total rehabilitering eller oppussing av leiligheter og eneboliger, til mindre oppdrag innen montering eller hastejobber. Trenger du hjelp til taktekking, utskifting av dører eller vinduer, gulvlegging eller annen rehabilitering, hagearbeid og bygg, for en ny terrasse, kledning, hage, oppussing eller annen dyktig bygningen, ta kontakt for gratis befaring!

Scandi Bygg AS har begynt virksomhet relativt nylig med raskt
utvikling innen forskjellige byggeprosjekter. I teamet vårt har vi
spesialister med minimums 5 års erfaring innen alt slags snekker og
tømmer arbeid.

Vi er et team som er glad i det vi gjør og det er vårt nøkkel til suksess
og profesjonelt utførte oppgaver og ikke minst storfornøyde kunder.

"Vi gjør alt for kunde som for oss selv"- sånn tenker og utfører vi
hvert eneste prosjekt.

Hos oss finner du kompetanse innen både entreprenørtjenester, skreddersøm/snekkerverksted, baderom, hagearbeid, muretjenester samt betong- og forskalingsarbeider. Vi kan derfor ta hele byggejobben, eller bare deler av den. Innen fagområdene elektro og rør, prosjekterer vi avanserte leveranser fra starten.

Hos Scandi Bygg AS legger vi lista høyt, er stolte av det vi kan og stiller store krav til oss selv. Derfor får vi også mange vanskelige og prestisjefylte oppdrag. Vi oppfører nybygg, rehabiliterer og restaurerer gamle bygg.

Mange som bygger hus, undervurderer hvor mye arbeid det er. Det er mange ulike håndverkere som skal koordineres, og det er nesten en heltidsjobb i seg selv å sørge for at snekker, murer, elektriker og rørlegger gjør det de skal når de skal. Jobber du med oss, tar vi oss av denne koordineringen.


Termotre er varmebehandlet furu som har gjennomgått en spesiell varme behandlingsprosess og etter behandlingen mottatt en rekke nye egenskaper- tverrstabilitet, mindre sprekk,minimalt med flising og maksimal råtebeskyttelse. Den kan brukes som terrassebord, kledning og innvendige gulv.
Varmebehandling involverer oppvarming tremateriale til en temperatur på 180-220°C, mens på samme tid beskytter den med damp. Dampen beskytter treverket, men det påvirker også de kjemiske endringene som finner sted i tre.

I tillegg er tre farget hele inn i en vakker brunfarge. Varmbehandlet tre er nesten alltid bra til overflaten godbit. Imidlertid må dette gjøres i henhold til den tiltenkte bruk. Egnede behandlingsmidler for utendørs bruk er kun olje. Det gir også beskyttelse mot smuss og UV-stråling. Ubehandlet varmebehandlet trevirke blir lysere og grå på grunn av UV-stråling fra sola.Farge bytte av varmebehandlet termotre er påvirket av behandlingstemperatur og varighet. Jo høyere temperatur, jo mørkere farge. Den fargeendring er først og fremst resultatet av nedbrytningen av lignin.

Varmebehandling farger på tre hele. Den endelige fargetone er et resultat av den kombinerte effekten av behandlingen grad og overflatebehandling middel.

For å holde farge og beskytte overflaten, må veden være beskyttet mot UV-stråling fra sollys. Uten overflatebehandling med olje, UV-stråling vil gjøre grå på samme måte som en hvilken som helst treråmaterialet.

Med bartre, er jevnheten av fargen påvirket av normale variasjoner på grunn av densitet, og hvis det er fjær eller sommer tre.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpner i morgen kl. 08
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften