Siste evalueringer (4)

Maling av garasje.

Jeg er veldig fornøyd med malejobben. De ankom til avtalt tid å jobbet raskt og effektivt, resultatet ble veldig bra. Det eneste minuset er at malere ikke hadde med stige for å kunne male høyt oppe. Det måtte jeg skaffe ved å låne av en nabo. Til tross for dette unødvendige elementet, kan jeg virkelig anbefale firmaet!

Alice Slinning, 17. mai 2020

Flislegging av kjøkken

Absolutt å anbefale på flisarbeid. Raske, ryddige, god kvalitet. Alt til avtalt pris.

Kurt-arild Korsbøen, 4. mai 2020

Mure/pusse igjen teglstein og bakvegg

Disse gutta var utrolig flinke, nøye og hyggelige. De så løsninger vi ikke hadde klart å Google frem selv, og resultat ble helt perfekt. Prismessig var de helt klart billigst og kommunikasjonen var helt ypperlig. Ved endringer i tidspunkt eller dager sendte de meldinger i god tid. Jeg vil ved andre oppdrag kontakte disse, for jeg stoler på at alt de gjør blir gjort nøye og med høy kvalitet! 5 av 5 her altså! :).

Sindre Snare, 19. mars 2020

Sparkel og maling

Synd at det ikke går ann å huke av alle boksene. Veldig fornøyd med arbeidet. Prisen var rimeligere enn de fleste, de holdt meg oppdatert om fremdriften dag for dag, arbeidsplassen var organisert, de tok ut all søppel og ryddet etter seg. Merkbart at de har erfaring. Kom til avtalt tid. Som tømrer har jeg erfart mange kjappe løsninger, men ikke med disse. De var nøye i alle overganger og gjorde en fantastisk jobb. Skal definitiv benytte meg av deres tjenester i fremtiden 5 av 5 stjerner !

Richard Fisher, 15. mars 2020
Vis flere evalueringer

Kart