ALEKS NORGE AS

4.9 (32 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

ALEKS NORGE AS

Vi er et firma som driver med ulike byggeoppdrager .

Vi har lang erfaring, og derfor kan tilby våre kunder høy standard og innovative løsninger, samt fleksibilitet og konkurransedyktige priser.
Vårt arbeid er basert på en detaljert analyse av kundens behov, slik at vi er sikre på at vi leverer individuelle tjenester av kompromissløs kvalitet!

Vi kan lage tegninger, skisser og tilby gode løsninger for våre kunder. Alt dette allerede inngår i oppdragets prisen og koster ikke noe ekstra.
Vi tilbyr våre kunder både timepris og fastpris.

Vi er interessert i arbeid og kan komme med et forslag på 450,- per time ellers vi kan godt sette opp en fast pris etter avtale. En befaring er nødvendig til å se arbeids arealet før vi kan avtale om endelig pris på oppdraget.For materialeforbruk setter vi opp et separat tilbud for bedre oversikt.
Gratis befaring! Gratis vurdering! Gratis veiledning!

Vi samarbeider med godkjente rørleggere og elektriker og benytter også våre samarbeidsavtaler med andre fagmenn ved behov.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud!Vi har god erfaring og jobber fort. Hvis du finner dette aktuelt, vennligst ta kontakt med oss.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften