HØGSAAS CONSULT

5.0 (24 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

HØGSAAS CONSULT 

Høgsaas Consult kan blant annet hjelpe deg som:

- går med en byggedrøm i magen, men er usikker på hvordan du skal gå frem i søknader og papirer. Ønsker en faglig vurdering av om ditt prosjekt er i samsvar med kommunale planer og annet lovverk.
Trenger et godkjent foretak som ansvarlig søker for ditt byggeprosjekt. Har skrevet byggesøknad eller dispensasjonssøknad og ønsker kvalifisert gjennomlesing før innsending. Eller deg som har fått avslag på din søknad og trenger råd om hva du nå bør gjøre.

Høgsaas Consult tilbyr konsulenttjenester innen bygg og eiendom, og utfører primært oppdrag knyttet til byggesøknader, fradelingssøknader og uavhengig kontroller, samt generell bistand med rådgivning innen byggesaker.

Høgsaas consult er et enkeltpersonsforetak drevet av meg, Jan-Fredrik Høgsaas.
Jeg har mesterbrev innen tømrerfaget, etterutdanning innen byggeledelse, bachelor i naturforvaltning, er godkjent energirådgiver og har arbeidserfaring fra både det offentlige og private.

Jeg har totalt seks års erfaring med byggesøknader og byggeprosjekter, og i tillegg fire års erfaring som byggesaksbehandler i kommune. Med solid erfaring fra begge sider kan Høgsaas Consult garantere en profesjonell og ryddig prosess som optimaliserer dine muligheter til å få byggedrømmen realisert.

Med kompetanse innen naturforvaltning kan Høgsaas Consult også gi veiledning og bistand i saker hvor ditt byggeprosjekt kommer i konflikt med viktige natur- og miljøverdier.


Ta kontakt for en hyggelig byggesaks-prat ;)

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften