Siste evalueringer (13)

Parkettsliping og reparasjon av knirking i glv

Ufaglært og elendig arbeid.

Khoi, Lindesnes, 9. feb. 2021

Sette opp takpanel i hytte.

"Anzor - Flisemannen - fremstod som dårlig forberedt til snekker jobbing. Møtte opp med feil utstyr, og manglende utstyr til jobben. Kvaliteten på arbeidet er ikke på høyde med hva man ville forvente av en profesjonell med snekker erfaring. Ble også skader på malte vegger i rommet de jobbet. Unnlot å betale for seg på pensjonatet de bodde på, og vil nå ikke svare på henvendelser. " Kan ikke anbefales.

Morten, Bykle, 12. nov. 2020

Flise vegg på kjøkken

Det var ikke verdens beste opplevelse. De fullførte jobben men det måtte krangling til. Ting ble ikke gjort etter avtale og jeg måtte holde igjen penger. De truet med å ikke fullføre jobben om de ikke fikk deler av pengene. Det var ok flisearbeid og han hadde gjort dette før. De tilbød å sette opp kjøkken samtidig og det var noe de ikke helt kunne. Benkeplaten måtte byttes ut etter at de kuttet feil til oppvaskkum. De bad om dobbelt så mye penger til tilleggsinnkjøp uten å vise kvitteringer. Det beløpet ble halvvert etter at jeg bad om å få se kvitteringer. Det var ikke kvalitet på arbeidet, avtalt tid ble ikke fulgt. Kan ikke anbefale dem til andre.

Thomas, Kristiansand s, 28. okt. 2020

Kjøkkenjobb

De kan ikke kjøkken. Benkeplaten ble kuttet feil, ting ble satt opp skeivt og ikke i vater. Dette kan ikke denne bedriften. Anbefaler ikke å bruke denne bedriften.

Thomas, Kristiansand s, 23. okt. 2020

Lime og fuge fliser på bad

En del fliser på badet var løsnet. Alle flisene ble fjernet, ny membran og nye fliser ble lagt. Alt ble gjort på en grundig og effektiv måte. Vi er veldig godt fornøyd med arbeidet som ble gjort.

Tor, Mandal, 11. sep. 2020

Ønsker å lege laminatgulv .

Jeg er veldig imponert over teamen! De var kjempe raske og profesjonelle. Alt ble gjørt som avtalt. Kan virkelig anbefales! 👍.

Mateusz, Mandal, 20. aug. 2020

Legging av parkett

Godt utført arbeid, pålitelig og hyggelige folk. Vil bruke dem igjen!

Jan, Kristiansand s, 31. juli 2020

Skifte kledning

Godt utført arbeid.

Andreas, Mandal, 25. juli 2020

Maling og sparkling

Flinke folk som gjorde en bra jobb😊.

Jan, Kristiansand s, 13. juli 2020

Lydisolere tak med lydreduksjonsbøyler

Dårlig kommunikasjon, krevde mer i betaling etter utført jobb, kom ikke til avtalt tid, truet med inkasso dersom jeg ikke betalte mer en avtalt pris.

Johnny, Kristiansand s, 17. juni 2020

Legging av ca. 15 kvm belegningsstein

Hyggelig og ordentlig.

Odd, Mandal, 31. mars 2020

Slipe/lakke gulv,beise tak i hytte. ljosland,åseral.

Anzor Chersiev utfører en fint arbeid og vi er veldig fornøyde med sluttresultatet. Han er pålitelig, hyggelig og gjør det han kan for at kunden skal bli fornøyd. Han holder seg til avtalt pris.

Elisabeth, Åseral, 11. feb. 2020

Tapetsering av en stue

Stuen min som ble pusset opp har blitt utrolig fin. Arbeidet er utført nøyaktig og grundig. Folkene er blide og trivelige. Kommer til å bruke firmaet igjen senere🙂🙂🙂.

Liv, Mandal, 17. jan. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Kl-bygg & Hagedam Kevin Langeland

4.5 4 evalueringer Mandal

Flisemannen Anzor Ramazanovitsj Chersiev

3.5 13 evalueringer Mandal

Sørlandshus AS

4.8 6 evalueringer Mandal