Siste evalueringer (7)

Sparkle og pusse vegg hvor pipe har vært

Vi har hatt Michal Cybulski til å pusset opp ett 17 år gammelt hus. Jobben vokste fra en mindre sparkle og malejobb etter en pipe som var fjernet, til nesten hele huset. Jobben har vært sparkling av sprekker mellom gips plater, hjørner i tak/vegg, helsparkling av flater, listeløs sparkling i kjeller og maling av alle vegger og tak i hele huset minus soverrom og bad; opptil 5 m høyde. Vi kunne krysset av for alle stjernene over fordi vi er kjempefornøyd med arbeidet som er blitt utført, god kommunikasjon, pålitelig (kommer når han sier, han har holdt på i huset mens vi var på ferie), er en ærlig kar med lun humor og glimt i øyet. Vi har ingen problemer med å anbefale Michal. Mvh R. Kvalsund.

Ronny, Sandnes, 2. juni 2021

Vask og maling av terrassebord

Kvalitet på arbeidet er meget bra, jeg er velidg fornøyd med jobben og utførelsen. Anbefales😀.

Milan, Hafrsfjord, 27. april 2021

Sparkling og maling

Helt topp! God kommunikasjon, fin type med lun humor. Utførte sparkel og malerarbeid av høy kvalitet tip avtalt tid. + for at han fikset gamle hakk på vegg som ikke skulle males, uten å ta betalt for det. Kan absolutt anbefales 👍.

Sindre, Sandnes, 7. april 2021

Maling av soverom

Malerarbeid fint utført. God kommunikasjon og bra pris.

Elin, Kleppe, 3. aug. 2020

Tapetsere en vegg. få pris.

Hyggelig fyr som svarer rask på meldingene, men dessverre var ikke arbeidet utført på en ordentlig og profesjonell måte. Tapetseringen var dessverre dårlig utført og fører til at vi nok må bytte ut det hele snart.

Angela, Randaberg, 12. mai 2020

Maling av barnerom

Bra jobb, rask og effektiv.

Arne, Stavanger, 13. april 2020

Sparkling og pussing av gipsplater

Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Ble utført raskt og effektivt til en god pris. God kommunikasjon underveis og profesjonalitet hele vejen. Kan absolut anbefales.

Øystein, Stavanger, 11. april 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Pol Bygg AS

4.5 113 evalueringer Røyneberg

Alt På Gosciniak

4.7 95 evalueringer Tjelta

Sola Hage og Anlegg AS

4.6 68 evalueringer Kleppe