Siste evalueringer (10)

Male bod og carport

Godt gjennomført, og til tiden vi avtalte! Pålitelig, nøyaktig og ryddig og til en god pris. God kommunikasjon underveis - anbefales!

Mona, Gamle fredrikstad, 25. april 2020

Mikrosement i gang

Veldig fornøyd med mikrosement i yttergang. Lund’s Gulv&vegg anbefales!

Sebastian, Moss, 21. april 2020

Beising av hytte på grimsøy (sarpsborg)

De hadde dårlige pensler og virket ikke innstilt på mest mulig effektivitet og kvalitet.

Erik, Skjeberg, 17. april 2020

Det var litt synd! Penslene var ikke noe å klage på, aldri fått klage på det før! Når det gjelder effektivitet så var det en stor misforståelse der fra din side! Som skrevet på annonsen så skulle den hytta males i løpet av mai måned men du trodde at alt skulle være ferdig i løpet av 3 dager? Det går ikke! Ofte ble vi avbrutt av været og vanskelige forhold! Når Det gjelder kvalitet så kjønner jeg ikke hva mer du krever, vi var så nøye som det går Ann å være! Ikke lett å se for deg kvaliteten når du skal ha bare et strøk med maling! Men takk for tilbakemelding! Du har din mening og jeg har min mening på denne jobben! Skulle gjerne gitt deg noen stjerner jeg og 😉

LUND'S GULV&VEGG 3. juni 2020

Vaske og male hytte

De gjorde det som var avtalt til riktig tid, men fin kommunikasjon under veis.

Hilde, Skjeberg, 5. april 2020

Beise terrasse og litt div maling

Alt som avtalt. Pris, ferdigstillelse og kvalitet. Anbefales👍🏻👍🏻.

Ole, Vesterøy, 29. mars 2020

Skal fjerne gammel terrasse og bygge helt ny

God kommunikasjon, veldig hyggelig. Vet hva de driver med. Anbefales på det sterkeste.

Aina, Rakkestad, 6. mars 2020

Bygge garderobe med skyvedører

Vi fikk tilpasset skyvedører og spesialtilpasset interiør inne i skapet, samt bygget overskap på vår kjøkkeninnredning, og tørkestativ i tak. Damir er veldig løsningsorientert og kom med mange gode forslag da han var på befaring hjemme hos oss. Løsninger som var praktiske og til best mulig pris for materialer o. L. For kunden! Veldig fornøyd! :) Vi vil allerede nå bestilt flere oppdrag gjennom bedriften. Vi anbefaler denne bedriften på det varmeste!

Veronika, Askim, 15. feb. 2020

Utetrapp

Avtalte først å ta bort gammel betongtrapp og lage ny tretrapp. De kom raskt i gang, jobbet iherdig, flotte materialer, avtalte dermed også å lage platting. Den ble utarbeidet på kort tid. God kommunikasjon hele veien, gode priser, godt utført arbeid, hyggelige håndtverkere - jeg er strålende fornøyd med både trapp og platting! ! Anbefales på det sterkeste! !

Trine, Slitu, 2. feb. 2020

Kle 30m2 garasje innvendig med osb plater

Fantastisk bra service! Jobben utført på beste måte og veldig hyggelig kommunikasjon underveis. Jeg hadde noen ekstra forespørsler underveis som de kastet seg rundt å løste straks. Jeg bruker definitivt disse karene ved neste oppdrag. Anbefales👍.

Nikolai, Langhus, 6. jan. 2020

Helsparkle vegger (kjøkken)

Jeg er opptatt av tillit, kvalitet og god kommunikasjon - og det fikk jeg her! Lund’s Gulv&Vegg kom raskt på befaring, og de jobbet effektivt til prosjektet var fullført. Det var tillit hele veien og ble aldri spurt om noe forhåndsbetaling eller liknende. Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort og menneskene som gjorde den. Prosjektet gjaldt pussing, helsparkling, grunning og maling av vegger. Jeg vet hvem jeg skal kontakte ved neste prosjekt.

Marie, Borgenhaugen, 19. des. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Vytautas Busma

4.3 9 evalueringer Rakkestad

EG Bygg og Graveservice AS

5.0 14 evalueringer Degernes