Siste evalueringer (4)

Bygge pergola/pergolino på terrassen

Vi fikk bygget en pergola og en blomsterkasse. De kom med gode innspill og forslag for at resultatet skulle bli fint. Veldig fornøyd med at de kom til avtalt tid, var effektive, ryddet godt etter seg og resultatet ble skikkelig fint. Vi hadde god kommunikasjon underveis. Jeg er veldig fornøyd og kommer til å kontakte dem neste gang jeg ønsker snekkertjenester.

Helen, Oppegård, 13. april 2020

Terrasseplatting rekkehus

Laren i Pont Snekkerservice gjorde en veldig god befaring og kom med råd og tips om hvordan vi kunne lage blant annet trappen bedre enn vi hadde tegnet. Meget imponert over arbeidet som ble utført og ble i tillegg ferdig før avtalt tidsfrist. Fjernet alt av søppel, leverte materialer og utførte jobben med en høy kvalitet. Jeg kan anbefale Laren på det sterkeste, og kommer til å bruke Laren på mitt neste prosjekt.

Kenneth, Lillestrøm, 24. feb. 2020

Møbelsnekker - bokhylle

Utrolig flink, punktlig og vennlig. Vi fikk gode råd og super service da vi ønsket å hente frem gamle tregulv. Veldig godt arbeid. I tillegg trengte vi hjelp til flere små og store jobber i forbindelse med oppussing, alt ble gjort raskt og godt. Anbefales på det sterkeste.

Guro, Oslo, 14. feb. 2020

Montering av skyvedører for garderobe

Kjempebra jobb av Laren, tjenestevillig og god dialog. Meget god kvalitet på slutt produktet. Han anbefales.

Svein, Oslo, 15. jan. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Insula Energikompetanse AS

5.0 1 evalueringer Hønefoss

Bygg Solution & Service AS

5.0 40 evalueringer Hønefoss

Nor-dreams Gawronowski

4.9 29 evalueringer Hønefoss