Siste evalueringer (18)

Husvask og maling

Uproff dialog og gjennomføring av arbeid, ustrukturert, manglende opplæring av maler som ikke minst brukte toalettpapir som lå strødd utover på flekker som var sølt. Sitter igjen med terrasser og inngangspartier fullt av malingsflekker og fotspor. Ryddet selv opp rundt bygningen da de hadde forlatt malingspann etc. Mangler utendørs skjøteledning som de fikk låne. Skuffende opplevelse!

Ann-mari Johnsen, 10. sep. 2020

Hei Ann-Marie, Enig att det ikke Proff som Vi bruker å gjøre, men det var fordi du ville ha jobben gjort så fort så mulig, Og Våre egne Arbeidsgutter var på ferie, så vi leide in noen som Desverre ikke var Proff, Men jeg sa til deg att våre egne menn er tilbake nå og vi kan Utbedre alt til 100% for dere og det står vi for, Men du valgte i steden å betale oss mindre slik att vi Ikke skal komme tilbake!!!!, jeg beklager dette men det var ditt Valg!!!!

TB KONSTRUKSJON TINA BORG 9. okt. 2020

Maling av låve

Effektiv leverandør og arbeidet ble gjort etter avtale.

Per Klemetsrud, 3. sep. 2020

Male enebolig

Var i utgangspunktet fornøyd, men avslutningen gikk fort og siste korrigeringer ble ikke utført før det ble for vått og kaldt.

Marie Myrvang, 5. aug. 2020

Maling av hus

Tildekking kunne vært bedre, sikre at det blir malt jevn og to strøk. Bar preg av hastverk.

Karl Martin Karlsen, 28. juli 2020

Fasadevask - så snart som mulig

Arbeidet ble gjennomført hurtig og greit. Kommunikasjon med prosjektleder som snakket norsk var også bra. Ekstraarbeid som kom ila prosjektet ble også håndtert veldig hensiktsmessig.

Anne Thu, 27. juli 2020

Maling av enebolig

Kvaliteten på arbeidet deres var bra, og de jobbet etter planen som avtalt. Men jeg ble imponert over nivået på kommunikasjonen. Lederen var alltid i kontakt for å forklare prosessen og svare på spørsmål. Han kom til huset etter jobben for å gå gjennom og sørge for at jeg var fornøyd. Malerbesetningen var høflig og ryddet opp etter seg selv. Kan egentlig ikke be om mer med en malingsjobb.

Stephanos Orestis, 17. juli 2020

Beising av hus

- God kommunikasjon og ryddig prosess. - For kort betalingsfrist. - Vi ble overrasket over telefonen midt på ferien vår at ekstra strøk skulle koste 40000. Avtalen var at jobben til perfekt resultat var avtalt til 80000.

Marja Liisa Sandbakken, 11. juli 2020

Takk for jobben. Vi hold våres avtalt. 3strøket koster naturlig mer Etter som dere ikke malt på 30år Vi er enig at det ble fint med 2strøk

TB KONSTRUKSJON TINA BORG 26. juli 2020

Maling enebolig

Valget falt på TB konstruksjon basert enkelt og greit på deres toppkarakter av evaluleringer. Og de leverer som forventet. Tok også et par små oppdrag i tillegg på strak arm til en grei pris. Effektiv, serviceinnstilt og nærmest ingen søl. Anbefales på det sterkeste!

Long Thanh Hoang, 4. juli 2020

Maling av hus

Huset ble vasket (Lørdag) og malt (mandag og tirsdag) og jobben var raskt unnagjort.

Per Kristian Lachmann, 29. juni 2020

Male sommerhus vinterbro

Vasket og malt hytte og uthus, vasket tak uthus, fjernet råte, skiftet panel begge hus. Behagelig leder og arbeiderne var effektive og samarbeidsvillige slik at vi skulle bli fornøyde. Holdt tidsskjemaet. Vi er meget fornøyd.

Gunn Skibsrud, 13. juni 2020

Maling av hus

Et team på 3 gjorde en god jobb godt inneNfor avtalt tid. Anbefales.

Arild Vang, 5. juni 2020

Male/beise rekkehus

Jobben som ble utført var utvendig maling av rekkehus, bod og gjerder, to strøk inkl. Vask og skraping der det trengtes. Fikk også skiftet panel på utsatt vegg. Svært fornøyd med tilbudsprosess, oppfølging og kommunikasjon før, under og etter jobben. Arbeidsleder hyggelig, serviceinnstilt og fleksibel. Selve jobben ble utført med høy effektivitet og stor grad av presisjon. Ble storfornøyd med resultatet. Anbefales på det varmeste.

Alexander Nilssen, 19. mai 2020

Male hus

Vi har malt taket på huset og veggene og byttet panel, tak på garasje og veggene + vinduer og dører. Arbeidet er effektivt utført og de holdt seg til tidsfristen. God kommunikasjon med ansvarlig underveis som også ga gode råd på løsninger. Oppfølging etter ferdigstillelse og garanti på utført arbeid. Kan anbefales på det sterkeste.

Gunn Skibsrud, 16. mai 2020

Male enebolig i bærum

Veldig ryddig både i tilbudsprosess, gjennomføring og oppfølging. Jobben ble gjort på kort tid og med veldig god kvalitet. Håndverkerne så hva som måtte gjøres og hadde gode forslag underveis. Imponert over oppfølging og god daglig kommunikasjon under oppdraget.

Bjørn O. Hopland, 13. mai 2020

Maling av enebolig i ny farge

Hyggelig og service-innstilt. Ble ferdig til avtalt tid. En relativt stor jobb med vask og maling av enebolig. Arbeidsleder innom hver dag for å forsikre seg om at vi var fornøyde med fremgang i jobben som var gjort og evt avklaringer om restarbeid.

Sven Tore Iversen, 25. april 2020

Vask og maling av huset

Bedriften var først på plass med befaring og anbud. Veldig god kommunikasjon underveis. Gutta som jobbet var her lange dager og jobbet effektivt. De var også hyggelige og ryddige underveis. Alle spørsmål, innspill og kommentarer ble tatt godt i mot. Vi ble veldig godt fornøyd med resultatet.

Jørgen Ingebrigtsen, 24. april 2020

Vasking og maling av hus

TB Konstruksjon fikk i oppdrag å male min enebolig samt skifte gamle veggpanel. Jobben ble gjort presist og effektivt. Jeg er meget godt fornøyd.

Hans-christian Felde, 17. april 2020

Maling av nytt hus

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført av de tre karene som var her.

Else Pernille Von Krogh, 27. mars 2020
Vis flere evalueringer

Kart

Kart