Siste evalueringer (10)

Flislegging kjøkken

Rask og flink!

Kaja, Hagan, 22. feb. 2021

Legge ca 10m2 flis på kjøkkenvegg

Ble helt utrolig fornøyd med arbeidet Kim har lagt ned i denne jobben. Han brukte god tid på planlegging og tilrettelegging, noe som kom veldig godt med. Det var forskjellige vinkler på denne jobben, samt litt skjeve og ujevne vegger som jeg selv trodde ville bli en utfordring. Men der motbeviste Kim meg. Alt ble helt perfekt, og vinker og høyder ble helt nydelig. Kommer garantert til å ta kontakt med han igjen, om det skal flislegges mer. . Anbefales på det sterkeste! Å i tillegg var han veldig god på pris! Jeg valgte å betale mer enn avtalt, fordi han fortjente det! Hadde det vært mulig å gitt 6stjerner, så hadde han fått det! :).

Dani, Holter, 10. feb. 2021

Fliser på kjøkkenvegg

Fantastiskt arbeid! Vi er superfornøyd. Stor kjøkkenvegg med 60 x 60 fliser lagt. Lagt inn i vinduene for å få listeløst. Kim har utført arbeidet som avtalt til en god pris. Vi kan anbefale Kim på det varmeste og vil garantert bruke han igjen.

Tone, Fjerdingby, 12. jan. 2021

Vegg over kjøkkenbenk skal ha fliser

Alt var bra! Kommunikasjon, arbeide og pris. Anbefaler på det varmeste!

Ann, Gan, 9. nov. 2020

Flislegging av brannmur

Vi er svært godt fornøyd med arbeidet som er utført. Raskt og effektivt gjennomført.

Jane, Lillestrøm, 7. okt. 2020

Legge fliser i gangen.

Et ordentlig arbeidsjern som gjør mer enn det dom forlanges for å få et riktig bra resultat. Anbefaler Kim til alle som har behov for flislegger.

Runar, Rælingen, 2. okt. 2020

Flis på kjøkken

Profesjonell, kunnskapsrik, effektiv og ryddig. Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort og anbefaler Kim T Larsen videre.

Henriette, Rælingen, 1. okt. 2020

Flislegging av kjøkkenvegg (ca. 5 kvm.)

Vi hyrte Kim til å flislegge en kjøkkenvegg. Helt fra befaring fremsto han som dyktig og ryddig. Selve jobben gjorde han raskt og effektivt, og sluttresultatet ble over all forventning. Kan trygt anbefale Kim til alle som har behov for flislegging, og vi kommer garantert til å benytte oss av han igjen om behovet oppstår.

Omar, Rasta, 7. aug. 2020

Flislegge kjøkkenvegg

Utmerket arbeid og profesjonell utførelse. Vil uten tvil anbefale Kim videre.

Jørn, Kjeller, 30. juli 2020

Flis over benkeplate

Kom som avtalt, la flis over kjøkkenbenk. Meget fornøyd med jobben anbefales på det sterkeste. Ryddig og pent utført arbeid.

Jan, Lørenskog, 10. juni 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Romerike Flis & Mur AS

4.0 2 evalueringer Jessheim

ID Mur og Flis AS

  Jessheim

Kim T Larsen

5.0 10 evalueringer Jessheim