Siste evalueringer (36)

Oppussing av ytterdør og sidespeil

Godt levert arbeid til avtalt pris og tid. Bruker dem gjerne igjen ed en senere anledning.

Glenn, Laksevåg, 6. okt. 2021

Tømrer/snekrer- enkel jobb - bytte en planke og liten del av takrenner

Ekstremt fornøyd med Roman Bygg, det gjelder hele prosessen, fra start til slutt. De kom på befaring så snart jeg kontaktet dem. Etter et par timer hadde de gjort alt arbeidet, de kjøpte materialet, byttet både planke og takrenne, malte planken til samme farge og tok med seg bosset. Jeg oppfattet dem veldig prosjellelle og høflige og jeg ble så imponert at jeg ga dem et ekstra oppdrag på å beise terassen (dette skal de utføre kommende helg) og det er gode sjanser for at de skal få bygge vår carport også. Anbefaler dem på det sterkeste!

Mohammed, Fjell, 20. sep. 2021

Maling av fasade,enebolig i rekke

Grei pris for en grei jobb, de var veldig ivrig etter å gjennomføre jobben, og malte endel ting som ikke var inkludert, bl. A. En meter av naboen. De var ikke veldig flink til å avtale når de skulle komme og jobbe, men arbeidet ble utflørt innen tiden som var fastsatt.

Øystein, Sandsli, 23. juli 2021

Painting 3 rooms

Opprinnelig hadde vi avtale om å male 3 rom, men ble endret til å også inkl. Bytte vinduer. Problemene var: - Møtte ikke opp til avtalt tid - De brukte steinlegger og stillasbygger til jobben som førte til skjeve vinduer/dør og rare løsninger. - De fjernet vindu som ikke skulle fjernes - Når de monterte inngangsdøren klippet de strømkabel til utelampen som førte til at hele veggen måtte av. - Monterte inngangsdør skjev med 2,5 cm i topp. Ble oppdaget etter at all listing var gjort. - Monterte ett 220cm bredt vindu ved å fjerne vegg stendere uten å erstatte de - Hevet prisen utover avtalt - Vi betalte tilslutt regningen og etterspurte kvittering. Ingen respons. Ingen kvittering.

Rune, Fana, 7. juni 2021

Pussing og beising av terrasser

Utførte kvalitet nedpussing av terassen, og ny beis effektivt.

Jan, Rådal, 3. mai 2021

Utvending maling av 3 rekkehus - potensielt flere

Jobben bestod av utvendig vask, skraping, grunning ved behov og maling (to strøk og to forskjellige farger) av 5 rekkehus (2 midthus og 3 endehus). Leie og montering av stillas var også inkludert i jobben. Jobben ble gjennomført til avtalt pris, tid og med god kvalitet. Vi opplever Roman Bygg og Renhold som profesjonelle og opptatt av god kvalitet. Kommunikasjonen ved befaring, underveis i jobben og i etterkant har vært god. Vi bruker dem gjerne igjen ved andre oppdrag.

Erik, Rådal, 30. april 2021

Painting fence

Firmaet kom på befaring i henhold til avtale, og kom raskt tilbake med en pris i henhold til forventning. Rask oppstart, og veldig presise og effektive underveis. Kvaliteten på malejobben var kjempebra, og selv om jeg ettergår veldig nøye så finner jeg ingenting å sette fingeren på. Ingen renninger og ikke noe søl. Hyggelige og smilende folk, og god kommunikasjon underveis. Helt i starten var det litt usikkerhet rundt valg av maling/type, og noe unødvendig kommunikasjon frem og tilbake, men resultatet er strålende bra. Takk for godt samarbeid.

Sigbjørn, Fana, 16. april 2021

Male huset

Roman Bygg har malt våres enebolig. Prisen var absolutt konkurransedyktig, de var svært hyggelige, startet og gjennomførte arbeidet kjapt og effektivt. God kommunikasjon underveis. Ryddet etter seg hver gang. Veldig bra gjennomført arbeid. Hadde valgt dem igjen for lignende oppdrag.

Edle, Fana, 13. april 2021

Maling/beis fasade

Rask svar og hardtarbeidende folk.

Alejandro, Nesttun, 1. april 2021

Utvendig og innvendig maling av hus ved sotrabroen.

Kan anbefales.

Trond, Fana, 8. feb. 2021

Maling av vegger og tak i stue og entre.

Roman Bygg & Renhold malte vegger og tak, samt la ny parkett i min stue og mitt kjøkken. De var best på pris, og gjorde pent arbeid. De var effektive og gjorde alt etter avtalen. En bonus er at de er hyggelige og tilitsvekkende. Vegard Lunde 5200 Os.

Vegard, Os, 2. feb. 2021

Maling og sparkling

Billig og bra.

John, Os, 26. jan. 2021

Oppussing lite rom

Jeg brukte Roman Bygg og Vedlikehold sommeren 2020 til å legge tak, gulv, vegger og lister i et ekstrarom i garasjen. Snekkerarbeidet var ikke spesielt bra, med håndsagd listverk med skeive kutt og gliper på over 5mm flere steder, i tillegg til at gulvet bulte. De var serviceinnstilt og gjorde mye om igjen og da ble det litt bedre, men det var fortsatt ikke særlig bra, så jeg endte med å bruke mye tid selv på å få det til å se ok ut. Firmaet får pluss for å være hyggelige og stort sett serviceinnstilt, men arbeidet var ikke bra, selv til en nokså lav pris å være.

Magne, Fana, 21. jan. 2021

Male kjøkken fronter og bytte kjøkkenbenk

Veldig dårlig malt, malingen har allerede begynt å falle bort. Noen steder er det malt kun en gang.

Miriam, Fyllingsdalen, 19. jan. 2021

Helsparkling,maling og gulvlegging

Veldig fornøyd med utførelse av arbeid gjort i gang og stue hos meg. Helsparkling og maling av vegger, maling av tak, fornying av dørkarmer og legging av gulv. Hyggelige arbeidere, og jobb utført raskt og effektivt, ryddig prosses, og kjempe fornøyd med sluttresultatet. Kan anbefale disse videre!

Kamilla, Bergen, 17. des. 2020

Sette opp lettvegg i en kjellerstue og legge parkett

Vi er veldig fornøyd med arbeidet Roman bygg og renhold utførte i to hus for oss da vi skulle bytte bolig (sette opp lettvegg, gipse, sette inn dører, ventiler og sparkle/pusse/male). De kom raskt på befaring, og hadde gode råd og forslag til løsninger. Vi bruker dem gjerne igjen på andre oppdrag. Elise og Helge Otterlei.

Rannveig, Bergen, 11. des. 2020

Oppussing av inngangsparti på hytte

Roman Bygg gjorde en god jobb på hytten vår. De pusset opp et inngangsparti og skipte og lakkerte en gammel furutrapp. De var hyggelige og gjorde alt etter oppsatt tid og plan. Det var ryddig, rent og pent etter dem. Jeg kan gjerne anbefale dem videre.

Solbjørg, Valestrandsfossen, 30. sep. 2020

Maling og list

Raske og effektive. God pris.

Torhild, Fyllingsdalen, 23. sep. 2020

Fjerne panel på to vegger og sparkle til slett vegg.

Veldig fornøyd med arbeidet de har gjort i både stuen og gangen min. Hyggelige folk som gjorde det lille ekstra. Kan anbefales!

Kristine, Bergen, 20. sep. 2020

Male tak innvendig.

Godt utført jobb til en grei pris. Hyggelige mennesker. Malte tak og vegger i stue og kjøkken.

Sissel, Bergen, 19. sep. 2020

Listing av rom. gulv og tak lister.

Kunne utføre oppdraget raskt til en bra pris. Hyggelige og pålitelige arbeidere. Kvaliteten kunne vært noe bedre.

Torbjørn, Sandsli, 15. sep. 2020

Male hus utvendig

Effektivt og god pris! Godt arbeid utført!

Smiti, Søreidgrend, 8. sep. 2020

Maling av overflater

Malingsoppdrag utført med høy kvalitet til avtalt tid og kost. Veldig hyggelig og pålitelige bedrift. Vil på det varmeste anbefale Roman Bygg & Renhold til andre.

Øyvind, Tertnes, 22. aug. 2020

Maler huset ute

Veldig god jobb de har gjort, raskt og god pris.

Xiaoping, Nesttun, 6. aug. 2020

Legge laminat

Avtalt pris og arbeid på sitt beste! !

Stig, Hauglandshella, 5. aug. 2020

Male halvpart av vertikaldelt tomannsbolig

Hyggelige folk, kvalitetsarbeid til fornuftig pris. Anbefales :).

Rune, Erdal, 8. juli 2020

Maling av hus

Roman Bygg & Renhold fikk oppdraget med å sette opp stilas, vaske og male huset vårt. Dette er flinke, effektive og hyggelige folk. Vi er svært godt fornøyd med arbeidet de utførte, både med det ferdige produktet, og med prosessen underveis.

Arve, Fana, 23. juni 2020

Helsparkle leilighet på 39kvm

Hyggelig og serviceinnstilte folk som jeg gjerne skulle gitt en god evaluering, men arbeidet som ble gjort var ikke godt nok. Vi brukte ukesvis med egeninnsats og tusenvis av kroner for å rette opp igjen arbeidet. Styr unna.

Karina, Bergen, 26. mai 2020

Maling av hytte

Vi er veldig fornøyd med arbeidet Roman Bygg og Renhold gjorde for oss. De skrapet, vasket og malte hytten vår. De har gjort et grundig og flott arbeid. Vi anbefaler de videre og tar gjerne kontakt med de for evt fremtidige oppdrag.

Liv, Steinsland, 5. mai 2020

Sparkling og pussing av gipsvegger og tak

Bra pris, men gikk litt fort i svingene som igjen gikk utover kvaliteten. Glemte å male i ene hjørnet med listen. Skulle sparklet og malt noen skruehull som åpenbart ikke ville bli dekket av listen.

Alf, Godvik, 1. mai 2020

Sliping og beising av terassegulv

Brukte roman bygg og renhold til en slipe og beise jobb på terrassen - og er veldig fornøyd med arbeidet de utførte. Jobben ble gjort effektivt og nøyaktig, så kan lett anbefale de videre!

Amanda, Bergen, 29. april 2020

Maling og beising av terrasse og vinduer

Vi har vært veldig fornøyd med Roman Bygg & Renhold. Hyggelige og pålitelige folk som gjorde en veldig god jobb til en god pris.

Ida, Bergen, 22. april 2020

Maling og sparkling

Flinke folk som man kan stole på. Utførte jobben bra, god service og hjelpsomhet. Ryddet og ordnet fint etter seg, Hjelpsom og høflige mennesker som jeg gjerne bruker igjen på en annen jobb.

Monica, Laksevåg, 19. april 2020

Legging av panel vegg og gulv

Brukte Roman Bygg og Renhold til legging av gulv og panel på vegger i et rom i kjeller. Greie folk som var pålitelig og fikk jobben gjort fort og effektivt. Er godt fornøyd med resultatet og vil ikke ha betenkeligheter med å bruke dem igjen. 21. 04. 20 Kari Telnes Nilsen.

Kari, Nesttun, 16. april 2020

Sparkle + male kjøkkenvegger

Veldig fint arbeid til en veldig god pris. Kom på tiden og utførte jobben som avtalt til avtalt pris. Kan trygt anbefale romanov bygg.

Bjørn, Bønes, 2. april 2020

Sparkling!

Veldig fornøyd fra start til slutt! God kommunikasjon og greie folk. Kjapp, rimelig og effektiv. Veldig fornøyd med imponerende sparkelarbeid! Anbefales!

Anita, Bergen, 1. april 2020
Vis flere evalueringer

Kart

Kart