Siste evalueringer (29)

Trehytte/lekestue

Kom når de skulle. Gjorde som de skulle. Ryddig og fin prosess!

Kari, Lillestrøm, 31. juli 2021

Bytte kledning,vinduer,dører og åpne stuevegg.

Flinke og løsningsorienterte.

Kenneth, Oslo, 14. mars 2021

Nytt furugulv + hems

Fixera er de proffeste og mest pålitelige folka jeg har vært borti. De fikk alltid jobben gjort til avtalt tid og utførte arbeidet på en strålende måte. Kommunikasjonen med Povilas og resten av gjengen gikk som en drøm og de kom alltid med gode forslag til hvordan man kunne løse ting på en solid, smart og prisgunstig måte. Hos oss gjennomførte Fixera en omfattende totalrenovering av et bakgårdshus på totalt 4mnd arbeid. Pigging av kjeller, støp, VVS, el-arbeid, snekring, møbelbygging, legge gulv, montering av kjøkken, bygge ny trapp osv osv. Alt utført på en kostnadseffektiv, dyktig og solid måte av hyggelige, hensynsfulle og ryddige arbeidere. Vi bruker Fixera neste gang også, uten tvil! !

Øystein, Oslo, 8. mars 2021

Riving/fjerning av peis,montering av ny ovn.

Gjorde planlagt jobb til planlagt pris. Veldig fornøyd med produktet.

Julian, Oslo, 15. feb. 2021

Klaregjøre for dør + fikse terskel

Fixera leverer som avtalt til en ok pris. Spesielt fornøyd med dyktige og effektive snekker Alvydas. Litt problemer med kommunikasjon og avtaler underveis. Gutta har mye og gjøre, så det kan være lurt med en tydelig avtale på forhånd, dersom man ikke har mulighet til å være fleksibel på arbeidstid og endringer underveis. For vår del gikk det fint - og vi bestiller gjerne inn Alvydas neste gang.

Lasse, Oslo, 5. feb. 2021

Takoppløft over bad

Flink snekker. Uoversiktlig timesføring på merarbeid. Utydlig kommunikasjon om forventingene. Men bade ble fint og godkjent.

Ole, Oslo, 25. okt. 2020

Ombygging av fasade

Veldig bra utført arbeid. Raske og flinke folk til riktig pris.

Sebastian, Snarøya, 29. sep. 2020

Sette opp en utebod mellom garasje og husvegg

Resultatet ble utrolig bra og vi er veldig fornøyd med jobben. Ryddige forhold både før, under og etter utført arbeid. Snekkere med stor yrkesstolthet! Løsningsorienterte. Kan trygt anbefale på det sterkeste og kommer absolutt til å bruke fixera igjen ved behov.

Finn, Oppegård, 13. sep. 2020

Legge nytt utvendig tak på anneks

Kvaliteten på arbeidet var bra, men prisen som var avtalt ble ikke holdt. Det ble nesten dobbelt så dyrt. Det er svært kritikkverdig. Min oppfatning er at de la inn en lav pris for å få oppdraget. Når oppdraget var ferdig, endret de premissene. Svært skuffende.

Kristin, Stabekk, 13. sep. 2020

Taket var 100år gammelt. Det var nødvendig å bytte ut det råtne underlaget og løfte bakkene. Endringene ble diskutert i løpet av arbeidet. Takskifting, utjevning og reparasjon kostet 50.000kr materiale 8.000 MVH Povilas Fixera AS

FIXERA AS 21. jan. 2021

Bokhylle under skråtrak

Fornøyd med hele prosessen fra A til Å.

Christina, Oslo, 11. sep. 2020

Gulv og vegger

Fra første befaring til endt jobb har det vært gjort en meget god jobb. Er andre gang vi benytter Fixera og kan sterkt anbefale disse for andre. Trenger vi hjelp senere til oppussing vil vi benytte Fixera igjen:).

Marianne, Nittedal, 10. sep. 2020

Bygge provisorisk skråtak over kjellernedgangen min.

Kom på befaring samme dag og fikk til og med jobben gjort samme dag. Seriøs, hyggelig og flink! Slike folk kan vi stole på.

Sascha, Oslo, 8. sep. 2020

Bygging av extra rom

Alt gjört som avtalt, veldig god kvalität, bra kommunikasjon underveis, transparente priser fra begynnelsen. Gjerne igjen!

Roman, Oslo, 8. sep. 2020

Nytt oppholdsrom

Gjorde en god jobb. Ryddige, fint kommunikasjon og grei pris.

Eirik, Oslo, 2. sep. 2020

Pergola med tak ved inngangsparti

Godt fornøyd med både kommunikasjonen og kvaliteten på arbeidet.

Morten, Kolbotn, 2. sep. 2020

Rehabilitere ca. 45 m2 uthustak (saltak)

Profesjonelt håntverksmessig utført. Ryddig og rent med en bra kominakasjon Bra pris for et bra utført arbeid. ANBEFALES. Sameiet Snarøyveien 143 V/ Jørn Solberg.

Jørn, Snarøya, 31. aug. 2020

Snekring og oppmotering av levegg til 2 stk leiligheter i samme gård..

Supereffektive og god kommunikasjon!

Heidi, Oslo, 31. aug. 2020

Spesialbygget seng

Vi ville ha en plassbygd barneseng og la ut jobben på Mitt Anbud. Fixera var kjapt på ballen og kom på befaring et par dager etter utlysningen. Povilas var veldig hyggelig og forstod hva vi var ute etter. Dagen etter befaringen satte de i gang arbeidet og gjorde seg ferdig i løpet av én arbeidsdag. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Prisen var det ingenting å si på. Inkludert i prisen monterte de også en Front på oppvaskmaskinen vi hadde hatt liggende til vår frustrasjon lenge. Vi er veldig fornøyd og kommer garantert til å bruke de igjen ved behov.

Henriette, Oslo, 31. aug. 2020

Slå sammen inne og utebod til et soverom.

Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. De slo sammen inne og uteboden min og laget et flott soverom. Det ble et godt resultat, akkurat slik jeg ønsket det. De har også bygget et flott høyt gjerde på 2 meter som er stødig og fint. Kommunikasjonen gikk mest gjennom leder Povilas, men han var alltid tilgjengelig og løsningsorientert. Kommer til å bruke de igjen hvis jeg skal gjøre mer i huset eller i hagen.

Hanne, Jessheim, 21. aug. 2020

Rette opp garasje

Bra utført arbeid. Hyggelige folk.

Trond, Oslo, 26. juli 2020

Tretrapp med siste repo i mur

Hyggelige og flinke fagfolk med godt blikk for detaljer. Gode forslag og innspill underveis til justering av endelig løsning. Fin oppfølging og og forventningsstyring. Veldig fornøyd.

Even, Oslo, 10. juli 2020

Fundament - lysthus

Godt utført arbeid med god ryddighet på byggeplassen. Kan anbefales.

Irene, Nesbru, 28. juni 2020

Bytt av dobbel innedør

Hyggelig og serviceinnstilt, ble det noe issue kom de og ordna sjapt, vi kommer nok til å bruke dem igjen hvis det blir behov.

Stendi, Oslo, 16. juni 2020

Utbedring av murvegg rundt garasjeport

Utbedring av garasje i gammel lettbetong, og klargjøring for montering av ny garasjeport. Utført med meget godt resultat, og til avtalt tid. Positive og dyktige håndverkere, men kommunikasjon må gå gjennom sjefen grunnet språkkunnskaper. Feil i faktura ble rettet umiddelbart når forholdet ble påpekt. Totalt meget godt fornøyd, og ville brukt dem igjen.

Knut, Oslo, 23. mai 2020

Trapp inngangsparti

Bygde en veldig fin tapp ved vårt inngangsparti. Kom med gode forslag og løste oppgaven bra. Vi er veldig fornøyde med resultatet.

June, Finstadjordet, 19. mai 2020

Bygge ny terrasse

Fixera bygget ny terrasse og to levegger og vi er veldig fornøyd med arbeidet! Høy yrkesstolthet på snekkerne gjorde at alt hadde høy kvalitet og god finish. Daglig leder Povilas var veldig ryddig å samarbeide med og vi fant gode løsninger sammen. Vi har flere prosjekter på gang og vi tenker å bruke fixera på det også.

Linn, Oslo, 13. mai 2020

Feste stikk i toppen av 6 m tak

Povilas i Fixera kom på befaring på dagen og var løsningsorientert og effektiv. Vi avtalte tid påfølgende uke og han var presis og enkel å kommunisere med forkant og underveis. Jobben ble utført med presisjon, til avtalt tid og konkurransedyktig pris. I tillegg ryddet han pent etter seg og vi sitter igjen med et særdeles godt inntrykk og anbefaler Povilas og Fixera på det sterkeste.

Jon, Oslo, 9. mai 2020

Ny platting og levegg,og bygge pergola

Fixera fikk oppdraget med å lage ny platting, bygge pergola og reparere skjev levegg. Povilas, og de to som utførte det praktiske arbeidet, jobbet effektivt og nøyaktig. De hadde gode forslag og løsninger før og underveis i arbeidet. Kommunikasjonen både før, under og etter jobben var utført, har vært god. Vi er kjempefornøyd med det endelige resultatet. Og vår nye uteplass vil vi ha glede av lenge. Kan trygt anbefale Fixera videre.

Tonje, Oslo, 5. mai 2020

Reparering/skift av terrassedør og soveromsvindu:

Hadde problemer med en verandadør og vinduskarm som de fikset. Jeg er veldig imponert over jobben de fikk gjort (etter at mange andre firma ikke fikk til å fikse problemet. ) De har mye erfaring og er dyktige håndverkere, fleksible, punktlige og lett å samarbeide med. Kan virkelig anbefales! Har alt brukt dem igjen til et annet prosjekt.

Linn, Oslo, 29. april 2020

Skifte panel på atriumshus i atriet,sette opp nytt gjerde,vurdere taklekkasje og evt. nytt tak

Vi er svært fornøyd med det utførte arbeidet som ble utført med høy kvalitet, men også god kommunikasjon med arbeidsleder underveis. Han er fra Litauen, men snakker godt norsk og var pålitelig, profesjonell og ryddig. Det ble ikke bare skiftet panel og laget nytt gjerde, slik det opprinnelige oppdraget lød på, men Fixera var også i stand til på kort varsel å utvide oppdraget med fjerning av stein i hagen og utplanering av plen. Og underveis kom arbeidsleder Povilas med flere gode forslag om forbedringer som ble bifalt av oss. Vi er så fornøyd med arbeidet at vi gjerne vil anbefale Fixera til andre og vi kommer til å benytte oss av deres tjenester på et senere tidspunkt.

Jan, Oslo, 23. april 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 225 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 155 evalueringer Oslo