OSLO SNEKKERTJENESTER

4.9 (23 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
  • - Vært minst 12 måneder på Mittanbud

OSLO SNEKKERTJENESTER

EN SNEKKER MED ERFARING

Mitt navn er Mohamed S. M. Jeloun. Jeg er utdannet snekker fra Spania og gründer av snekkerfirmaet MULTI FUSTA SL i Barcelona, som ble stiftet i 2003 med 8 ansatte og SOUSSI FUSTERS også i Spania. Jeg har vært utdannet og arbeidende snekker helt siden jeg fikk mitt fagbrev i 1999 i Spania.

Mye av arbeidet du ser bilder av på hjemmesiden min er fra både dette snekkerfirmaet, samt mine oppdrag i Norge.

I 2011 var jeg og flere kollegaer leid inn for å jobbe i Norge på vegne av Sigdal kjøkken på Sørenga leilighetene i Oslo. I den forbindelse ble jeg godt kjent med Norge og bestemte meg for å flytte min virksomhet hit, men det forble med drømmen enn så lenge.

I 2019 tok jeg det endelige valget. Jeg kom til Norge og stiftet jeg min første norske bedrift. Nemlig Oslo Snekkertjenester og var allerede booket til flere oppdrag før bedriften formelt var etablert.

Grunnen til dette mener jeg skyldes min yrkestolthet og lidenskap, samt fornøyde kunder. Noe som gjør at arbeidet mitt taler for seg selv. Alle mine kunder vet at alt leveres til en rimelig pris uten at det går på bekostning av kvaliteten.

For å kunne tilby en fullverdig løsning til mine kunder, samarbeider jeg også med rørleggere og andre fagfolk.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften