Siste evalueringer (11)

Sette opp lettvegg / fjerne skyvedør / legge opp list

Fantastisk god jobb. Kommunikasjonen var bra, og veldig innstilt på å ha fornøyde kunder.

Alexander Gunkel, 18. sep. 2020

Montering av loftsluke/loftstige

Fredrik Dahl utvidet/bygget ut terrassen vår og justerte to terrasse dører. Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på jobben som han gjorde og at alt ble gjort som avtalt. Kommunikasjonen underveis foregikk på en fin og korrekt måte. Fredrik er pålitelig, effektiv, ryddig, løsningsorientert og det er ikke noe problem å bli enig om en jobb med han. Alt i alt så er jeg veldig fornøyd med jobben som er gjort og samarbeidet med Fredrik Dahl, kommer til å anbefale han til andre 🙂.

Stefan Zulic, 15. sep. 2020

Terrasse

Fått bygget 3 stk terrasser. To markterrasser og en med fundament i berg. Godt fornøyd med utført arbeid. Trapp som forbinder to av terrassene. Skjult innfesting. Blid og hyggelig, møter opp når han skal og gir beskjed dersom han kommer senere på dagen mv. Utførte arbeidet iht estimert fremdriftsplan.

Beate Kaldahl, 14. sep. 2020

Bygging av utebod

Godt snekkararbeid og hyggeleg snekkar som var rask og grei å kommunisere med.

Asbjørn Torvanger, 14. sep. 2020

Vindu.

Har fått nytt vindu i dag. Flott jobb og hyggelig snekker . Helt grei pris. Kan anbefales.

Mette Hagthorn, 10. sep. 2020

Bytte vinduer.

Rask, effektiv og punktlig. Lett å samarbeide med. Utførte arbeid til avtalt pris. Eneste han glemte var capsen sin, men kommer til å bruke Dahl Byggservice igjen, så da får han den tilbake. Anbefalles.

Konstantin Hognestad, 9. sep. 2020

Skifte ut et knust vindu i stuen

Veldig bra kvalitet på arbeidet og det var til en bra pris.

Thomas Bjerkseter, 6. sep. 2020

Fikse verandadør

Skulle fikse verandadør. Sa det måtte bestilles en ny list fra Tyskland. Hørte ikke noe fra han på lenge. Purret flere ganger. Siste måneden har han ikke svart.

Marius Flagestad, 6. sep. 2020

Bytt av vinduer og balkongdør

Den meste ryddige og dyktige håndverkeren jeg har hatt. Konkurransedyktig pris og meget løsningsorientert. God kommunikasjon hele veien. Skiftet både dør og vinduer samt ytre bekledning til huset. Anbefales på det sterkest! Det blir flere oppdrag på ham fra oss :).

Chris Weigang Lu, 5. sep. 2020

Skifte balkongdør

En hyggelig og ryddig håndverker. God kommunikasjon i forkant og underveis, og nøye utført arbeid. Vi bruker gjerne Dahl Byggeservice igjen og anbefaler mer enn gjerne videre!

Kristin Igglund, 3. sep. 2020

Åpning for vindu og montering av vindu

Jobben var kjørt på veldig profesjonell måte. Det var absolutt verdt alle pengene. Kommunikasjonen mellom oss var behagelig og profesjonell.

Hjørtur Guttormsson, 1. sep. 2020
Vis flere evalueringer

Kart