Siste evalueringer (20)

Trefelling av et hellende tre

Fantastisk gjennomføring. God kontakt hele tiden. Jobben ble gjennomført ryddig og til beste standard når det gjelder sikkerhet. Veldig pålitelig selskap.

Marcin, Brandbu, 7. aug. 2022

Felle trær

Jeg vil virkelig anbefale Utsikta AS. Dette er fagfolk som kan det de driver med! Jeg skulle felle grantrær som sto nære strømledning og hyttevegg, og jobben ble utført effektivt og profesrsionelt og som om ikke det var nok, så var prisen hyggelig i tillegg.

Christian, Hurdal, 25. mai 2022

Felle to store grener/trær på en bjørk

Veldig fornøyd med hele prosessen fra planlegging til utført oppdrag. Kom på befaring, ryddig kommunikasjon, riktig utstyr, veldig proff gjennomføring, alt til avtalt tid og pris. Og Børge er en veldig hyggelig fyr. Anbefales!

Petter, Oslo, 10. mars 2022

Ett bjerketre som skal felles

Trygt, proft og effektivt utført arbeid. Hyggelig kar som fulgte opp avtaler som ble gjort underveis. Gir Utsikta AS våre beste anbefalinger!

Vera, Oslo, 24. okt. 2021

Hugging av trær

Anbefales på det sterkeste.

Bendik, Jaren, 24. okt. 2021

Fjerning av gren på høy furu

God service og kvalitet til god pris.

Carl, Oslo, 29. sep. 2021

Trefelling

HER HAR DU EN du KAN STOLLE 100% PÅ 👌🏼 Skjønte fort at Børge hadde gjort det før, og på forespørsel sa han at han også jobbet som sikringsleder i Nordsjøen, dvs. Presisjon og sikring så alle trær falt nøyaktig der han ville uten risiko. I tillegg jobbet han raskt og effektivt, så jeg kommer aldri til å bruke noen andre enn Børge både hjemme og på hytta ved trefelling heretter! ! Nevnte jeg at han også var veldig hyggelig, i tillegg til at prisen var anstendig og uten overraskelser for kvalitetsarbeidet han utførte? 😃.

Thomas, Ulnes, 7. sep. 2021

Trefelling

Veldig godt inntrykk allerede fra befaring både mtp profesjonalitet og ikke minst hyggelige folk! God oppfølging før, under og etter jobben. Vi er veldig fornøyd og kommer til å bruke Utsikta AS igjen ved en senere anledning.

Siri, Kapp, 22. juni 2021

Rydde tomt

Børge fra Utsikta AS hjalp meg å rydde en nærmest ufremkommelig hyttetomt, og har totalforvandlet den til et trivelig uteområde. Han har verdifull fag- og naturkunnskap, er seriøs og pålitelig, og foreslo gode og bærekraftige løsninger som jeg ikke hadde klart å tenke ut selv. Han jobbet særs effektivt. Børge og kona har i tillegg felt flere trær på tomta, med stillegående sag, noe jeg satte pris på. Er svært fornøyd, også med prisen på arbeidet. Anbefaler Utsikta AS på det varmeste.

Bodil, Jaren, 30. mars 2021

Felling av 3 trær

Veldig godt fornøyd med Utsikta AS. De felte tre store trær for meg, kvistet og delt opp i kubber klart for kløyving. Arbeidet ble utført med sikkerhet i førersetet og jeg trengte ikke å bekymre meg for skader på verken bygningsmasse eller de som utførte arbeidet. De kom når de skulle og har vært svært trivelige å ha her. Anbefales absolutt 😊.

Ann, Jevnaker, 24. feb. 2021

Trefelling

Dette er et firma med prima service, rask gjennomføring, glede over arbeidet og profesjonalitet i alle ledd. Vil anbefale deres tjenester på det varmeste.

Henriette, Oslo, 8. des. 2020

Del av stort lønnetre må felles

Rask og god gjennomføring. God kommunikasjon underveis. Anbefales.

Helge, Oslo, 5. nov. 2020

Felling av bjerk og rensing av takrenner

Børge leverte som lovet, og han håndterte de utfordringene han støtte på i arbeidet bra! Anbefales!

Morten, Oslo, 22. okt. 2020

Trefelling

Super opplevelse med Utsikta AS! Jobben ble utført raskt og plettfritt - og det ble ryddet veldig flott etter arbeidet. Anbefales på det sterkeste!

Petter, Strømmen, 21. okt. 2020

Trefelling

Seriøse folk som utfører jobben til en fin pris, med sikkerhet, effektivt og ryddighet.

Sna, Oslo, 9. okt. 2020

Trefelling

Vi er svært fornøyd med hjelpen fra Utsikta AS med å felle flere trær på tomta, tett på hus. Ryddig og god kommunikasjon fra start til mål, kvalitet i alle ledd av prosessen og opptatt av sikkerhet. Anbefales på det varmeste!

Tonje, Maura, 9. okt. 2020

Felling av et tre

Alt fungerte etter forventningene: Besiktigelse, avtaleinngåelse, pris, kommunikasjon og gjennomføring. Dette var en topp jobb som gjør at vi og naboen allerede er i dialog om nye oppdrag.

Tor, Oslo, 7. okt. 2020

Fjerne et digert morell tre .

Ringte tidlig på morgen for å forhøre seg etter å ha lagt inn tilbud. Kom samme dag til avtalt tid. Utførte jobben raskt og greit, og ryddet skikkelig opp etter seg. Sympatisk og hyggelig mann. Så nå er det lysere i stuen min!

Anne, Skiptvet, 7. okt. 2020

Felling og fjerning av tre

Veldig fornøyd. Godt gjennomført. Hyggelig person. God service.

Lars, Oslo, 4. okt. 2020

Jeg trenger å felle et stort grantre

Jeg er svært fornøyd med Utsikta AS. De jobbet raskt og effektivt, kom når de skulle, gjorde en god jobb og ryddet pent opp etterpå. Anne Johannessen.

Anne, Maura, 4. sep. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

PALLESEN BYGG AS

4.6 40 evalueringerBetalt Lørenskog

Urbana Fasade AS

4.7 216 evalueringer Oslo

KXNG Lås og Sikring AS

4.9 87 evalueringer Oslo