Siste evalueringer (20)

Bytte av to stk vindu,snarest

Gjorde jobben raskt og effektivt og vi hadde god kommunikasjon gjennom hele arbeidet. Holder avtaler og prisen var ikke så ille. Anbefales.

Frida, Tverlandet, 24. sep. 2021

Bytte av ytterdør

Flott ung man, ryddig og høflig. Gjør jobben som avtalt og fort!

Natalia, Bodø, 21. sep. 2021

Parkettgulv

Rafael fra Gomez Fikser har fjernet gammelt gulv og lagt +40 m2 parkett til min store tilfredshet. Veldig pent arbeid, gjennomført raskt og effektivt, og med godt humør og god kommunikasjon underveis. Alle avtaler er overholdt presist, og jeg har fått masse gode råd. Arbeidet er gjort til en rimelig pris. Jeg gir Rafael/Gomez Fikser min beste anbefaling.

Anne, Bodø, 1. sep. 2021

Ny ytterdør

Jobben ble raskt utført med god standard på arbeidet.

Bernt, Bodø, 3. mai 2021

Ombygging av kjøkken.

Utrolig dårlig håndverk! Monterte hvite taklister med skitne hansker på, slik at det ble merker. Forsøkte å vaske på tapet med klorin. Ble forsikringssak. Vinduslister ble montert skjevt, hjørnelister falt ned etc etc.

Trond, Bodø, 16. feb. 2021

Bytte av tak på soverom

Gjorde jobben raskt og effektivt.

Paal, Bodø, 11. feb. 2021

Isolering og rehabilitering av krypkjeller

Denne hyggelige gjengen jobbet dag og natt for å få ferdig alt raskt og effektivt. Jobben gikk ut på å isolere krypkjeller mot gulv. Godt utført arbeid og smarte løsninger til en fornuftig pris sammenlignet med alle andre tilbud. Anbefales.

Tord, Bodø, 6. feb. 2021

Arbeide i kjøkenet

En god kvalitet på arbeidet. De jobbet veldig rask og effektiv. Veldig fornøyd.

Jose, Bodø, 31. jan. 2021

Bytte av benkeplate,og tilordnet en terskel

Bytte av benkeplate, fort gjort og en ellers knall god jobb. Blir nok å bruke de ved en senere anledning også.

Petter, Valnesfjord, 30. jan. 2021

Demontere terassedør og montere ny terassedør.

Gomez Fikser utførte oppdraget raskt og effektivt. Kom til avtalt tid og satte igang med en gang. Kan gi de beste anbefalinger.

Kolbjørn, Bodø, 26. okt. 2020

Bytting av takvindu

Hadde ikke nok erfaring med takvindu.

Stig, Bodø, 9. okt. 2020

Tetting av indre tak på loft

Gomez Fikser var greie å forholde seg til og utførte arbeidet (tetting av indre tak på loft) raskt og på en tilfredsstillende måte.

Per, Bodø, 24. sep. 2020

Reparere låvetak.

Styr unna! Dette er IKKE håndverkere. . . . De skiftet ei ødelagt (vrengt i vinden) stålplate på låvetaket og det holdt i akkurat 3 uker før det samme skjedde på nytt. Elendig jobb og alt for dårlig utført, de brukte vanlige skruer til å feste platen og har null peiling på hva de driver med. De fikk dessverre også snekre inni huset mitt. . . . Med det resultatet at veggplatene ikke hang ordentlig på, alt av listing (tak og dører) måtte skiftes av kyndig snekker etterpå, samt veggplater skrues fast. Hele jobben ble et mareritt og kuliminerte i vindusskifte (6 stk) hvor de måtte taes ut og settes inn på nytt av kyndig snekker. Ny kjøkkeninnredningen ble også ramponert av disse såkalte snekkerne. . .

Elise, Fauske, 17. sep. 2020

Skifte av panelbord utvendig

To hyggelige karer som umiddelbart ga tillit. Kom til avtalt tid og gikk straks i gang med jobben. Anbefales!

Knut, Bodø, 4. sep. 2020

Montere skyvedørsgarderobe (langlo)

Gomez Fikser er dyktige og effektive. Vi hadde god kommunikasjon underveis, og arbeiderne var svært hyggelige. Fullførte jobb som planlagt og mer til. Anbefales!

Tarjei, Bodø, 4. sep. 2020

Bygge altan over tak til hovedinngang

Gomez Fiksere AS bygget en altan i andre etasje i vårt hus som vi ble veldig fornøyd med. Hyggelige arbeidere som utførte jobben på en effektiv og god måte.

Øyvind, Tverlandet, 26. aug. 2020

Sette inn to små kjellervinduer

Jeg var ikke fornøyd med arbeidet, og måtte flere ganger forklare hva jeg forventet. Etter mitt syn hadde de ikke kompetanse på området.

Anne, Bodø, 25. aug. 2020

Vi beklager at du ikke var fornøyd, og vi gleder oss til å jobbe med deg igjen. Med din kommentar vil vi vokse og forbedre oss. Tusen takk

GOMEZ FIKSER AS 29. aug. 2020

Legge nytt klikkvinyl gulv

Gomez fikser AS fikk jobben med å fjerne gulv på kjøkken/stue/spiskammers/gang, samt legge nytt gulv/listverk og diverse montering. Hyggelige arbeidere som møtte til avtalt tid og utførte jobben på en svært god og profesjonell måte. Huset er arkitekttegnet med mange utfordrende vinkler som gjorde at vi brukte lang tid på å finne riktig bedrift til jobben. Vi er meget fornøyd med Gomez og vil definitivt bruke de igjen. Kvalitet i alle ledd.

Allan, Bodø, 20. aug. 2020

Ta ut eksisterende vindu,sette inn balkong skyvedør

Enkelt, profesjonelt og utrolig hyggelige arbeidere. Anbefales på det sterkeste.

August, Bodø, 17. aug. 2020

Liste gang/hall på ca 10 m2

Pålitelige og ryddige folk, som stod på hele dagen på kort varsel for å bli ferdige. Ble veldig fornøyd. Denne bedriften kan trygt anbefales!

Gro, Bodø, 13. aug. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

 

 

Dahir Solutions

4.9 53 evalueringer Oslo