Siste evalueringer (23)

Restaurere vintage dør

Proff og meget hyggelige folk. Yter service og gjennomfører bra jobb!

Fahad, Oslo, 21. april 2022

Omtrekking/restaurering

Hei. La ut ett anbud og Jeffrey var utrolig kjapp til å respondere og med en utrolig hyggelig tilnærming. Hadde en sliten spisesofa som skulle trekkes om og wow. For ett resultat🤩 Ble utrolig fornøyd, servicen og kommunikasjonen med alt fra bilder igjennom hele prosessen er upåklagelig. Så jeg anbefaler Jeffreys på det sterkeste. Kommer til å bruke han for fremtidige prosjekter å. Takk Jeffrey🙏🏻.

Simen, Oslo, 5. april 2022

Omtrekking av to stoler og en utesofa

Meget pent arbeid. De gamle stolene jeg arvet fra bestefar ble som nye igjen!

Janne, Oslo, 18. feb. 2022

Fikse lenestol i skinn

Vi hadde en lenestol i skinn som hadde raknet i sømmen, og fikk kjapp respons fra Jeffrey. Jobben var litt mer komplisert enn vi trodde - stolen måtte delvis demonteres. Men Jeffrey tok utfordringen på strak arm, og fikset stolen i løpet av et par dager. Underveis fikk vi til og med tilsendt bilder av prosessen. Resultatet var bedre enn vi kunne håpe på - inkludert nytt lag med pomade på stolen. Den ser nå splitter ny ut! Vi er strålende fornøyd med kjapp levering, god service og kommunikasjon - og spesielt sluttresultatet. Kan varmt anbefale dette firmaet!

Knut, Oslo, 23. des. 2021

Reparere et kinesisk bord

Raskt og,profesjonelt utført.

Hans, Oslo, 19. des. 2021

Møbeltapetsering

Utrolig rask og fin service med kommunikasjon underveis. Hyggelig og imøtekommende, er veldig fornøyd 👍.

Khadra, Oslo, 19. des. 2021

Sprøytemale kjøkken

Jeg er meget fornøyd med jobben som ble utført. Jeffrey var så utrolig hyggelig, profesjonell og serviceinnstilt. De jobbet raskt, effektivt og med høy kvalitet. Basert på dette oppdraget, så kan jeg absolutt anbefale Jeffreys Møbelfornying Abbas.

Christina, Oslo, 8. des. 2021

Spraylakkering av kjøkkenfronter.

Fantastisk godt arbeid. Dette er en som brenner for snekker yrke og har stor stolthet i jobben han utfører og det kan man se på resultatet. Vil anbefale Jeffrey på det sterkest. God kommunikasjon hele veien, og utført til avtalt pris.

Morten, Oslo, 24. nov. 2021

Fikse antikk biedermeier sofa!

Biedermeier sofaen ble restaurert på en proff og hurtig måte. Firmaet ga et godt inntrykk. Kommunikasjonen underveis var veldig bra.

Inger, Oslo, 24. nov. 2021

Spraylakkering av kjøkkenfronter

Jeg er superfornøyd, både med prosessen, kommunikasjon og resultatet. Alt gikk etter planen fra A til Å. Kan trygt anbefales.

Mona, Oslo, 10. nov. 2021

Forlenge ben på spisebord

Lavt bord krevde en forlengelse av ben. Jobben ble utført etter avtale.

Tone, Oslo, 9. nov. 2021

Reparasjon av to stoler

Jeffrey gjorde en strålende jobb med å restaurere to gamle retro stoler. Kan anbefales!

Erik, Oslo, 25. okt. 2021

Slipe ned bordplate på slettvoll spisebord og beise det etterpå. bordet er 100 cm x 260 cm

Meget bra arbeide, kvalitet og 100% til å stole på. Anbefales!

Liv, Oslo, 21. okt. 2021

Spraylakkere kjøkkenfronter

Vi er strålende fornøyd med Jeffrey, og arbeidet han utførte i vår leilighet. Vi tok opprinnelig kontakt i forbindelse med lakkering av kjøkken, men fant fort ut at vi ønsket å benytte han til hele oppdraget. Det ble utført: Demontering, lakkering og montering av kjøkken Fliser på kjøkkenvegg Fjerning av gulv, avretting og lagt nytt laminat Gipsing av tilnærmet samtlige vegger, pluss spraymaling Listverk i de fleste rom Arbeidet ble utført fort og effektiv, og Jeffrey gjorde sitt ytterste for å fullføre i tide med tanke på vårt stramme tiddskjema. Han er erfaren og dyktig, og er villig til å gå above and beyond for at kunden skal bli fornøyd. Vi vil helthjertet anbefale han videre!

Nermina, Oslo, 9. sep. 2021

Møbelsnekker. nytt sete til charles rennie macintosh hill house kopi

Jeffrey gjorde en kjempejobb med å fikse en dyrbar stol som jeg var veldig glad i, og som trengte både nytt sete og nytt setetrekk i skinn. Han gjorde en glimrende jobb, til avtalt pris, til og med hentet og leverte på døra. Veldig flink, solid og pålitelig fyr. Resultat ble meget bra! Anbefales!

Jorulf, Oslo, 1. sep. 2021

Trekke om en stol

Et supert resultat, ryddig prosess og topp oppfølgning underveis. Enkelt med levering og beliggenhet også! Anbefales på det sterkeste! Jeffrey blir vår nye «go to» mann for slike jobber. 10 av 10!

Beatrice, Oslo, 25. juli 2021

Reparasjon og feste av sete på to stk finer lenestoler

Jeffrey fikk i oppdrag å reparere to gamle finer stoler som jeg hadde kjøpt av en brukthandler. Stolene var i såpass skrøpelig stand at reperasjon syntes nesten umulig å gjennomføre. Men Jeffrey var positiv til utfordringen og kom med løsningsforslag. Underveis i prosessen informerte han oss om hvilke tiltak som måtte gjøres. Da ikke alt gikk etter planen var han meget løsningsorientert og løste oppgavene på en meget god håndtverksmessig måte. Jeffrey opprettholdt god kommunikasjon underveis, og reparerte stolene til den prisen vi avtalte. Stolene ble som nye igjen! Jeffrey kan absolutt anbefales. Vi kommer til å benytte oss av Jeffrey igjen til andre reperasjons- og innredningsprosjekte.

Camilla, Oslo, 2. jan. 2021

Klipp treben på 6 barstoler./cut legs on 6 barstools

Very satisfied!

Silvia, Oslo, 15. des. 2020

Møbelrestaurering

Jeg anbefaler sterkt Jeffreys Møbelfornying, Jeffrey er pålitelig og ryddig i arbeidet. Han gjør mer enn avtalt. For å se på jobben se på London pub i bege kjeller barer og stoler , øl lager er fornyet på veldig fin måte. Ring for referanse mob. 92209141 Mvh.

Desta, Oslo, 3. des. 2020

Kjøkkenøy

Vi er veldig fornøyd med arbeidet Jeffrey gjorde på vårt kjøkken. Løsningsorientert og enkel å kommunisere med.

Hege, Oslo, 20. nov. 2020

Nytt trekk til puff

Veldig fornøyd med både kvalitet på utført jobb og kommunikasjon underveis. Bedriften anbefales sterk.

Cathrine, Oslo, 12. nov. 2020

Omtrekking av sofa

Vi er veldig fornøyd med kvaliteten på omtrekking av vår Zanotta-sofa. Arbeidet ble også gjort raskt og innen ønsket tid.

Kristin, Oslo, 26. okt. 2020

Slipe bordplate og fire ben - oslo

Topp karakter til Jeffrey! Han kom til avtalt tid og hentet, utførte arbeidet raskt, og leverte til avtalt tid. Vi er veldig fornøyd med presisjonen og kvaliteten på jobben han gjorde for oss. God pris også. Anbefales!

David, Oslo, 14. okt. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER