Siste evalueringer (4)

Avretting betonggulv

A-L Bygg var god på det aller meste; var rimelige, var utrolig effektive, ryddet veldig fort opp da det ble en misforståelse, svarte raskt og kom som avtalt. Men gulvavrettingen måtte gjøres i to omganger da man første gang kun hadde lagt på støp og kun avrettet marginalt. Det ble bra da de raskt kom tilbake og fullførte.

Bjørn, Oslo, 8. nov. 2021

Carport

A-L Bygg AS bistod med oppføring av en enkel carport. Rask og god utførelse. Viktig å kommunisere tydelig og godt med dem. De viste meget god vilje til å utføre jobben slik at kunden blir fornøyd.

Torleif, Oslo, 25. aug. 2021

Tilbygg / ombygning

Veldig fornøyd med utført jobb. Helt etter avtale med tanke på avtalt pris og utførelse. Ingen skjult agenda eller plutselige overraskelser. Fin avstemming underveis. Kan trygt anbefales, og jeg vil med sikkerhet bruke de igjen ved en kommende anledning.

Hugo, Vinterbro, 12. mai 2021

Balkong

Det dreide seg om oppføring av en enkel balkong. De kunne starte på jobben umiddelbart. Forklarte muntlig hva jeg ønsket og balkongen sto ferdig etter 2,5 dags jobb. Kommunikasjon og ryddighet var bra. Betalte kanskje en litt høy pris, men alt fungerte bra.

Ståle, Oslo, 14. mars 2021
Vis flere evalueringer

Kart