Siste evalueringer (9)

Mure og flislegge en peisinnsats

Har du aldri murt en peis før, slik som meg? Jeg kjøpte en peisinnsats og trengte en til å montere den. Fant Richard Paulsen, heldigvis. Makan til service, arbeidssom, og dyktig håndverker skal du lete lenge etter. Ikke noe vits å lete etter andre som kan ta jobben, utrolig hyggelig og ordentlig befaring, med oppfølgingspm på telefon før ryddig og spesifisert tilbud, før aksept på jobben, to effektive jobb dager for å utføre jobben, hadde noen spørsmål i etterkant, lang prat på kveldstid. Alt ok! Dette er firmaet ønsker du å kjøpe denne tjenesten av. Kan anbefales på sterkeste. Skal også bruke igjen på noe annet flis/mur arbeid etter dette. Look no further. Ref. Kristian - mob. 40001200.

Kristian Haanes, 14. jan. 2021

Montering av peisovn

Veldig fornøyd med utført jobb. Kom raskt på befaring og montering av peisovnen ble gjort veldig raskt etterpå. Kom med båd råd og tips til hvordan resultatet kunne bli. Veldig ryddig og pålitelig. Anbefales.

Inga Borgen, 17. des. 2020

Tette/senke røykrør,montere nytt

Kommunikasjon underveis var bra, jobbet svært effektivt og var ryddig underveis. Kreativ i løsninger, og plettfritt sluttresultat. Svært fornøyd, og Richard er veldig hyggelig!

Johanne Hager, 15. des. 2020

Montere vedovn

Hyggelig og profesjonell. Jobben som ble utført var montering av ny peisovn, måtte lage nytt hull i pipen. Ryddig og god kvalitet på arbeidet, kan anbefales.

Bente Therkelsen, 14. des. 2020

Feste røret som kobler peis og pipe.

Vi brukte Hr. Paulsen AS for en mindre jobb med peisen vår og vi er veldig fornøyde. Han hadde ledig tid til å ordne det nesten med en gang. Fremsto ryddig.

Silje Marie Glestad, 1. des. 2020

Montere stål pipe

Utrolig hyggelig og flink gutt. Kom med en gang og gjorde en flott jobb. Fin pris også👍 anbefales på det sterkeste.

Per Eivind Kjellsen, 26. nov. 2020

Montere peisovn

Richard gjorde en veldig fin jobb med å montere ny vedovn, veldig løsningsorientert.

Terese Auby, 18. nov. 2020

Riving og montering av ny peis

Hyggelig og profesjonell. Rask gjennomføring. Kom til avtalt tid og kom med gode forslag til løsninger. Vi er veldig fornøyde!

Mariann Ulstein Nilsen, 9. nov. 2020

Bytte feieluke i pipe

Hr. Paulsen gjorde en utmerket jobb. Han kom da han hadde sagt og var veldig hyggelig. Jeg gir han mine beste anbefalinger.

Trond Gjelsten, 30. okt. 2020
Vis flere evalueringer

Kart