Siste evalueringer (10)

Male hytten på fidjeland i sirdal.

Bra utført arbeid til avtalt tid og til avtalt pris.

Frode, Bryne, 2. aug. 2022

Maling av hus

God kvalitet på arbeidet, god kommunikasjon underveis og godt ryddet etterpå.

Kjetil, Sola, 11. juli 2022

Fasadevask og maling

Det har vært en fornøyelse å jobbe med dette teamet. Meget service innstilt, god kommunikasjon og presise leveranser. Vil anbefale dem på det varmeste og kommer garantert til å jobbe med dem igjen:-) Tusen takk foe vel utført arbeid!

Kristian, Stavanger, 18. mars 2022

Maling av enebolig,3 etasjer,ca 80 km grunnflate

De gjorde mer enn kontrakten sa da det dukket opp ting som ikke ble sett under befaring. Lederen har peiling og dirigerer de under seg slik at de gjør som de skal.

Rosanna, Hommersåk, 26. feb. 2022

Maling av komplett enebolig.

Veldig bra utført arbeid.

Johan, Vassøy, 9. aug. 2021

Malejobb

Oppgaven bestod av å male innvendig tak, vegger og 5 dørkarmer. Ahmadi Express Multiservice jobbet strukturert og effektivt uten søl. Bra kommunikasjon, arbeidet ble ferdigstilt innen avtalt frist. Vi har allerede anbefalt dem videre og er svært godt fornøyd med jobben de har gjort. God pris og god service!

Helene, Stavanger, 7. aug. 2021

Maling

Bra gjennomført og kvalitet, på en ganske krevende male jobb. Kanskje litt forbedringspotensialet på kommunikasjon . Men strålende fornøyd med jobben.

Kenneth, Ålgård, 3. juli 2021

Vaske og beise en vegg

Bra gjennomført.

Ingunn, Stavanger, 5. juni 2021

Vasking og maling av enderekkehus på 153 m2. 3 etasjer,3 vegger.

Ahmadi Express Multiservice ble hyret for å male vegger, gjerder og vinduer på vårt enderekkehus. Kommunikasjonen gikk veldig fint. Jobben ble gjennomført på profesjonelt vis og innen avtalt tid. Vi er veldig godt fornøyd med jobben som ble utført! Eksepsjonell kvalitet på arbeidet, god kommunikasjon, lite søl og ikke minst en meget god pris. Vi benytter mer enn gjerne Ahmadi Express Multisevice igjen, til maling av hus, eller annet arbeid som de kan utøre.

Tor-Ivar, Sandnes, 22. april 2021

Utvendig maling av hus

Ahmadi Express Multiservice utførte utvendig malearbeid på en tomannsbolig pluss diverse gjerder. Arbeide blei ryddig og effektivt utført til avtalt pris og bra service. Ahmadi kan på det sterkeste anbefales.

Aslak, Stavanger, 11. april 2021
Vis flere evalueringer

Kart