Siste evalueringer (25)

Helsparkle eller skifte gipsplater på tre vegger (kontorrom) - frogner/majorstuen

Marin López Malerservice helsparklet veggene på kontorrom. Arbeidet ble gjennomført raskt, med perfekt resultat. Tydelig og god kommunikasjon underveis. Svært hyggelig og serviceminded håndverker. Marin Lopez anbefales på det sterkeste.

Christian, Oslo, 28. aug. 2022

Sparkling 68m2 leilighet i oslo

Fornøyd med utført arbeid.

Masa, Oslo, 10. mars 2022

Helsparkle stue og male

Ryddig prosess. Kontrakt skrevet, jobb utført til avtalt pris og tid. Flott resultat og de ryddet bra etter seg. Hyggelige folk også:) Ikke noe tull.

Gunnar, Oslo, 24. feb. 2022

Male leilighet

Marin og kollega gjorde en fantastisk jobb! Kjempe fornøyd!

Nadia, Oslo, 6. feb. 2022

Painting the apartment

Marin is “A man of his words & enjoys his work”. Professional in all terms right from evaluation, buying materials, best work & cleanliness. He goes the extra mile to make the work best. We never visited while the project was ongoing, he kept us updated often on daily basis & also advised what is good/bad. Highly recommended for work.

Ravi, Oslo, 2. feb. 2022

Sparkle og male 20kvm rom

Arbeidet ble gjennomført på en meg god måte. Bra pris, ryddig kommunikasjon og gjennomførte arbeidet nøyaktig som avtalt. Kvaliteten på arbeidet var meget god. Ryddig og profesjonell avtale og faktura løsning. Alt i alt, meget profesjonelt, kunde fokusert og med en meget god kvalitet til en god pris. Kan anbefales.

Kjetil, Nesøya, 2. feb. 2022

Helsparskling og maling

Jeg brukte Marin Lopez Malerservice for andre gang til å helsparkle og male et rom. Resultatet ble igjen veldig bra og jeg kan trygt anbefale Marin videre.

Marius, Oslo, 22. jan. 2022

Helsparkling av stue

Godt arbeid og god pris, kjapp og ryddig.

Håvard, Drammen, 13. jan. 2022

Sparkle og male

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Marin Lopez maleservice er svært nøye og resultatet ble veldig bra. Anbefales på det sterkeste!

Martin, Oslo, 15. des. 2021

Pusse sparkel,grunne og male tak og vegger innvendig

Raskt og ryddig utført til avtalt tid. Resultatet ble bra og vi er fornøyd. Veldig hyggelige arbeidsfolk :-).

Helge, Haslum, 5. des. 2021

Skjøtesparkling + helsparkling av rom

Marin og gjengen gjorde en god jobb med helsparkling av vegger med strietapet og skjøtesparkling av nye gipsvegger hos meg. Jobben ble utført til en god pris og sluttresultatet ble veldig bra.

Marius, Oslo, 15. nov. 2021

Sparkling tak,vegg,hjørner.

Jobben var særdeles dårlig utført. Åpenbart ingen kjennskap til norske standarder og metodikker. Det ble brukt glassfiberstrimler istedenfor papirstrimler. De hadde ikke kjennskap til walls2paint eller sponplater, og hvordan man behandler/maler dette. Lokkene til det elektriske anlegget var tydeligvis i veien, så jeg må nå spa sparkel ut av skruehullene/hodene før elektriker kan montere bokser. Taket som var i gips er ujevnt og sprekker overalt. Vi må nå for egen regning legge nye gipsplater på alle vegger, da vår reklamasjon ble ignorert. De var veldig hyggelige og høflige, men var dessverre ikke kjent med norske materialer og arbeidsmetodikk. Styr unna, de kjenner ikke til TEK-std.

Frank, Eidsvoll, 15. nov. 2021

Hei Fran, vi beklager dette problemet som oppsto i ditt hjem, dessverre har vi hatt mange avvik og en løsning kunne ikke oppnås, selvfølgelig har vi mye kunnskap om hva vi gjør, om fremgangsmåten for å følge i Norge i hver sektor, både når det gjelder materialer og bruk. Klart du med denne kommentaren viser oss enda mer at du vil at vi skal lage nye gipsvegger til deg gratis. Du kan tydelig se at vi alltid får gode tilbakemeldinger fra våre kunder og mange anbefalinger utenfor Mittanbud, hvis det får deg til å føle deg bedre å skade vårt gode rykte og image, ikke noe problem, vi gratulerer deg, men vi ønsker deg det beste. vi ønsker deg en vakker dag :) Mvh Marin López Malerservice.

MARIN LOPEZ MALESERVICE 5. aug. 2022

Plate/sparkle og male vegger i åpen kjøkken/stue-løsning

Jobben ble utført raskt, og resultatet ble veldig bra. Leiligheten var også ryddig etterpå. Anbefales.

Hans, Oslo, 4. nov. 2021

Haster! male og helsparkle/legge duk

Veldig fornøyd med kvalitet og pris til avtalt tid, kan anbefales.

Lars, Oslo, 5. okt. 2021

Reparere og male vegger og tak

Marin og gjengen gjorde en kjempe fin jobb med å rive 2 lettvegger, og sparkle tak og vegger i en veldig sliten leilighet. De holdt oss oppdaterte, involverte oss i avgjørelser, og kom med veldig gode anbefalinger underveis. Resultatet ble veldig bra og kan absolutt anbefale dem!

Mariko, Oslo, 3. okt. 2021

Male garasje

Marin Maleservice var veldig effektive og flinke, og ikke minst veldig hyggelige. Gjorde en god jobb til avtalt pris. Anbefales.

Morgan, Jessheim, 22. sep. 2021

Maling av 30m2 anneks

Fantastisk service, rask gjennomføring til avtalt pris og avtalt tid. Meget fornøyd med ryddig jobb og meget bra forberedninger.

Simon, Drammen, 20. sep. 2021

Male 2 soverom

Hei, veldig fornøyd. Hyggelige folk, og jobben var veldig pent gjort. Kan virkelig anbefale dem. Holdt avtale. Mvh Helena.

Helena, Oslo, 20. sep. 2021

Fjerning av strietapet,bytte lister og maling

Resultatet i leiligheten min ble veldig fint. Det ble sparklet og malt over strie, byttet lister og alt ble gjort veldig profesjonelt og bra. Jeg ble løpende informert om status på jobben. I tillegg var de veldig hyggelige og service-innstilt. Full score!

Vilhelm, Oslo, 12. sep. 2021

Male vegger og lister på 5 rom i leilighet

Veldig fint malte vegger og lister. Flinke malere som gjør en nøyaktig jobb. Profesjonelt resultat.

Helen, Oslo, 8. sep. 2021

Maler

Marin utførte sparkel og maler jobb i leiligheten vår. Han er en super dyktig maler og ikke minst pålitelig. Kjempe fin utført jobb og vi er superglad for jobben han har utført.

Lava, Oslo, 5. sep. 2021

Male en vegg og sparkle og flekke en liten del av en annen vegg

Veldig fint ble meget fornøyd, marin var presis og profesjonell i sitt yrke,.

Steffen, Oslo, 4. aug. 2021

Maling og sparkling stue,trappeløp og gang

Marin Lopez Maleservice gjorde en super innvendig malejobb for oss, av tak, vegger og trapper i tre etasjer. Vi har hatt god kommunikasjon både i forkant av og gjennom prosjektet. Jobben ble utført presist og nøyaktig, og med godt humør. Vi er veldig fornøyde.

Vidar, Oslo, 24. mai 2021

Interiør husmaler i oslo - haugenstua areal 90 kvm

Min erfaring med å gi malerarbeidet til Marlin har ikke vært mindre enn en hyggelig overraskelse. Hvis du tror på å oppmuntre ungt talent, vennligst gi en mulighet til Marlin. Han er en hardarbeider og sørger for at jobben blir gjort til forventningene. Han har veldig god erfaring i alle typer malerjobber. Hvis du ser færre kommentarer eller anbefalinger til ham, er det bare fordi han er ny og trenger støtte for å fortsette å gjøre den gode jobben.

Sunil, Oslo, 10. mai 2021

Slipe eller sparkle ruglete betongtak

Marin gjorde en meget god sparklings-jobb for meg til en god pris. Han kvalitetssikrer arbeidet sitt og legger stolthet i gjennomføringen som sikrer resultatet. Jeg var så fornøyd at jeg satt i gang ett nytt prosjekt han kunne hjelpe meg med mens han var her. Jeg vil absolutt bruke han igjen, og anbefaler han videre. I tillegg til perfekt resultat er han også en meget hyggelig og blid fyr som er fin å ha jobbende hjemme hos seg over lenger tid. 5/5 stjerner!

Sindre, Oslo, 31. jan. 2021
Vis flere evalueringer

Kart