BEDREHER AS

5.0 (4 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

BEDREHER AS

BEDREHER AS er et lite byggefirma og mesterbedrift med solid erfaring og kompetanse innen alle deler av byggeprosessen fra planlegging og grunnarbeid til ferdigstilling av nybygg.

Vi er kvalifiserte fagmenn som er lidenskapelig opptatt av kvalitetshåndverk. Vår jobb er å utføre våre oppdrag med fokus på kvalitet og langvarige resultat.Vi tar på oss oppdrag for private kunder og bedrifter i hele Oslo og Akershus.

Vi tilbyr tjenester innen blant annet disse fagområdene:

Prosjektering. Vi har kunnskapen, kompetansen og erfaringen til å lede deg gjennom både små og store byggeprosjekter. Vi kan bistå deg som prosjektleder og sørger for at byggeprosessen går smidig, samtidig ser til at alle forskrifter og krav blir ivaretatt.

Renovering. Skal du renovere hele eller deler av din bolig? Vi utfører alt av innvendig og utvendig renoveringsarbeider. Fra små monteringsoppdrag og snekkerarbeider til takrenovasjon og totaloppussing av din bolig. Vi bistår gjerne med vår ekspertise gjennom råd og veiledning og kan komme opp med gode og kreative løsninger som passer for deg og dine behov.

Nybygg og tilbygg. Noen ganger er det bedre å bygge nytt enn å pusse opp det gamle. Vi kan gjør begge deler for deg. Fortell oss dine behov og vi vil finne den optimale løsningen for deg. Vi bygger alt fra garasjer og uteboder til påbygg av ekstra kvadratmeter og nøkkelferdig bolig. Vi både fagfolk og erfaring til å utføre jobben både raskt og effektiv samtidig levere kvalitet.

Malearbeid. Vi har malere som er svært fokuserte på perfekte flater. Vi benytter oss av tradisjonell så vel som moderne malingsteknikk og leverer pene og strøkent resultat hver gang. Vi utfører maleoppdrag både for næringsliv og for private kunder i hele Akershus og kan respondere raskt på bestilling av befaring.

Vi tilbyr gratis befaring og kommer gjerne innom for å gi deg et prisoverslag på ditt byggeprosjekt.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften