ArchOnline

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

ArchOnline

Arkitektfirmaet ArchOnline har vært virksomt i mange år, men har nylig skiftet organisasjonsform fra AS til enkeltmannsforetak.
De digitale mulighetene som er til god hjelp for arbeid fra et mindre kontor har gjort at kommunikasjon med kunder er blitt enklere og bedre. Også bruk av digital søknadshåndtering gjør det mulig å være behjelpelig med søknader over hele landet.


I all vesentlighet kan nødvendig informasjon fra alle kommuner hentes digitalt og likeledes vedrørende søknad til kommunene.


ArchOnline? benytter prosjekteringsverktøyet ARCHICAD som er det mest utbredte blant arkitektbedrifter og det støtter også digital samhandling med andre prosjekterende firmaer som har verktøy som støtter BIM. Slik kan ingeniører bidra direkte med prosjektering av vann, avløp, sanitær, elektro etc, og arbeide fra sitt kontor og integrere sitt bidrag direkte inn i den digitale prosjektmodellen.


Kommunikasjon mellom oppdragsgiver og ArchOnline gjøres fortrinnsvis via eposter, men også via trådløse medier som nettmøter eller telefonsamtaler. Eventuelle endringer avtalt i slike medier vil bli bekreftet pr. epost.


Når jeg har hatt en samtale med oppdragsgiver og gjort en avtale, vil normalt det første som avklares være hvorvidt tiltaket er søknadspliktig. Det er en rekke mindre tiltak som ikke er det, men likevel melde-pliktig. Som regel vil det være nødvendig å rekvirere situasjonskart og reguleringsbestemmelser fra kommunen. Også den loven: tekniske byggesaksforskriften "TEK 17" har bestemmelser som må sjekkes mot byggherrens ønsker.


Denne nødvendige gjennomgangen vil resultere i første faktura til kunden, der rekvirering og kostnad av situasjonskart er inkludert.?


Videre arbeid vil bli fakturert med månedlige intervaller med 14 dagers forfall. ArchOnline fakturerer NOK 850 pr. time eksklusiv MVA.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften